Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Real Madrid 1,80, Liverpool 1,33, PSV 1,42, Alžir 1,35!

Nigdje nećete da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Real Madrid 1,80, Liverpool 1,33, PSV 1,42, Alžir 1,35!

Sponzorski tekst

Nova godina, novi izazovi i prilika da se zaradi.

Bukmejkeri Mozzarta spremili su četiri kvote za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje se igraju ove nedjelje, a koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

REAL MADRID - BILBAO (NEDJELJA, 19.30), KEC 1,80

Ove sezone Real Madrid raduje ne samo igrom, već i rezultatima. Madriđani su samouvjereno prošli grupnu fazu Lige šampiona, gdje je bez problema nadmašio protivnike. U Primeri Blankosi sa 49 bodova drže prvu poziciju, ali su 2022. počeli porazom od Hetafea (0:1), poslije čega su se ispravili savladavši Valensiju (4:1). Večeras se bori za trofej Superkupa Španije protiv Bilbaa, pošto je u polufinalu eliminisao Barselonu pobjedom 3:2 poslije produžetaka. Atletik je do finala došao izbacivši Atletiko Madrid. U šampionatu poslije 21. kola, Marselinovi momci su zabilježili šest pobjeda i 10 remija, i deveti su na tabeli. U posljednja dva meča Lavovi su pobijedili Osasunu (3:1), a onda igrali neriješeno sa Alavesom (0:0).

LIVERPUL - BRENTFORD (NEDJELJA, 15.00), KEC 1,33

Liverpul je imao moćna izdanja u grupnoj fazi Lige šampiona, gdje je slavio na svih šest mečeva. U prvenstvu Engleske puleni Jirgena Klopa su imali nekoliko kikseva, koji su ih omeli značajno u šampionskoj trci. Crveni su bez pobjede na posljednja tri ligaška meča, pošto su remizirali sa Totenhemom (2:2), doživeli poraz od Lestera (0:1) i otvorili 2022. iskom sa Čelsijem (2:2). Brentford se snažno vratio u najjači rang engleske, gdje ga nije bilo nekoliko decenija. Pčele su imale dobar početak u Liga kupu, gdje su stigle do četvrtfinala i izgubile od Čelsija. Dobro izgleda start tima i u FA kupu, gdje eliminisan Port Vejl (4:1). U Premijer ligi izabranici Tomasa Franka imaju šest pobjeda i pet remija, i 13. su na tabeli. U posljednjih pet kola Brentford je pobijedio Votford (2:1) i Aston Vilu (2:1), ali je na posljednjem meč doživio fijasko protiv Sautemptona (1:4).

GRONINGEN - PSV (NEDJELJA, 14.30), DVOJKA 1,42

Groningen nema najbolju sezonu, zauzima 12. mjesto sa 19 bodova. Neočekivan je podatak da je na domaćem stadionu za osam kola ekipa sa sjevera Holandije ostvarila samo jednu pobjedu, ali i samo jedan poraz, kada ju je pobijedio Vitese (0:1). U prethodnom meču Groningen nije igrao baš najbolje, izgubio je od AZ Alkmara (0:1), a danas dočekuje lidera PSV. Tim iz Ajndhovena je na vrhu tabele Eredivizije sa jednim bodom prednosti u odnosu na Ajaks. Zanimljivo je da ima šest puta više primljenih golova od rivala iz Amsterdama. PSV ima odličan učinak na domaćem terenu - osam pobjeda u devet utakmica.

ALŽIR - EKVATORIJALNA GVINEJA (NEDJELJA, 20.00), KEC 1,35

Alžir je samouvjereno prošao drugu fazu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Tim je bio ispred Burkine Faso i Nigera, što je na kraju donijelo ulaznicu u treću fazu. Na Afrički kup nacija momci Đamela Belmadija došli su kao branioci titule, ali nisu dobro krenuli. na prvom duelu su remizirali sa autsajderom Sijera Leoneom bez golova. Vrijedi napomenuti da su Alžirci imali ogromnu prednost, ali nisu mogli da otvore odbranu protivnika. Večeras Pustinjske lisice igraju možda i odlučujući duel sa Ekvatorijalnom Gvinejom, koja nije uspjela da se plasira u posljednju fazu kvalifikacija za Mundijal. Najveći uspjeh tima na Afričkom kupu je četvrto mjesto, koje je tim postigao prije sedam godina. U debitantskoj utakmici novog turnira u Kamerunu Ekvatorijalna Gvineja nije izdržala nalet Obale Slonovače (0:1) i za sada zauzima posljednje mjesto u Grupi E.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.