Brighton i Young Boys najisplativije opcije

Mozzart promo kvote

Brighton i Young Boys najisplativije opcije

Sponzorski tekst

Raznovrstan fudbalski program ovog utorka stavio je Mozzartove kladionice na slatku muku. Na rasporedu su zanimljivi mečevi u Seriji A, Mozart Bet Superliga i brojni kupovi, uključujući i one iz Engleske, Belgije, Francuske, a domaćini su pripremili iznenađenja za dva meča.

Borbe u FA kupu i Kupu Švajcarske se nastavljaju, a razlog više da se prate rezultati današnjih kola svakako može biti to što će kvote na pobjede Brightona na gostovanju Stokeu, odnosno Young Boysa nad Thunom u Mozzartu biti najviši na svijetu u svakom trenutku.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

STOKE - BRIGHTON (UTORAK, 20.15), DVOJKA 1,45

Zauzet raspored Stokea nastavlja se trećim uzastopnim mečom sredinom sedmice koji će testirati snagu tima kao jednog od sedam članova Championshipa koji su ostali u šesnaestini finala FA kupa. Stoke može doći do četvrtfinala ovog turnira po prvi put od sezone 2011/2012. Šansu ima, jer je tim do plasmana u petu rundu dobio četiri od sedam borbi protiv predstavnika elitnog šampionata. Nakon 34 kola u Championshipu, Stoke ima 11 pobjeda i sedam remija i nalazi se na 17. poziciji sa 40 bodova. Brighton je u prošlom kolu Premijer lige dobio slobodan dan, a igrači sa juga Engleske su kandidati za naredno kolo, s obzirom da su Galebovi u finalu izbacili Liverpool (2:1) i Middlesbrough (5:1).

THUN – YOUNG BOYS (UTORAK, 20.15), DVOJKA 1.63

Thun nastavlja borbu za promociju u najjači švicarski rang. Zaostaje deset bodova za željenom pozicijom, jer nakon 23 odigrana kola zauzima peto mjesto. Thun se prije četiri dana obračunao s Yverdonom (3:1), što im je bio peti uzastopni susret u svim takmičenjima bez poraza, pa puni samopouzdanja dočekuju Young Boyse u četvrtfinalu Kupa. Momci iz Berna ubjedljivo su najbolji švicarski tim i s pravom vode u Superligi, odmaknuvši se od najbližeg pratioca na 13 bodova. Tim ne samo da prima u prosjeku manje od gola po meču, već je uspio postići 51 gol u 22 kola. Young Boysi su neporaženi u 17 takmičarskih mečeva, ali su remizirali tri puta u poslednja četiri okršaja. Posljednji put sa Zurichom (2:2) prije tri dana.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti