Kvote na Start i Derry City su najveće na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Kvote na Start i Derry City su najveće na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Završena je sezona u najboljim ligama, završene su reprezentativne obaveze, ali čast fudbala ovog petka brane Skandinavci i Ostrvljani. Mozzart kladionice su za danas odabrale dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

To su kec na Start protiv Jerva u drugom rangu Norveške, kao i kec na Derry City protiv Cork Cityja u prvenstvu Republike Irske.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

START - JERV (PETAK, 19.00), KEC 2.25

Početak nije baš najbolji ove sezone u drugom rangu Norveške. Tim Sindre Temelanda se očito kladio na promociju, ali trenutno zauzima tek osmu poziciju na tabeli. Ipak, klub je udaljen samo dva boda od play-off zone, tako da već večeras postoji prilika da se vrati među prvih šest. Uključujući Kup, Start je vezao tri poraza. Jerv je teško mogao sebi postaviti ambiciozne ciljeve, ali početak prvenstva bio je više nego dostojan. Ekipa Arnea Sandstea nalazi se na sedmom mestu na tabeli sa 18 bodova i na korak je od zone plej-ofa. Pobjeda od 1:0 nad Raufosom u prošlom kolu bila je Jerva treća uzastopna.

DERRY CITY - CORK CITY (PETAK, 20.45), KEC 1.40

Derry City ima odličnu sezonu i trenutno su kandidati za titulu Republike Irske. Tim Ruaidrija Higinsa je drugi na tabeli sa 36 bodova, šest bodova zaostatka za vodećim Shamrock Roversom. Nakon što je odigrao neriješeno bez golova s Bohemiansom u prošlom kolu, Derry nije uspio pobijediti četvrtu uzastopnu utakmicu. Cork City je na drugoj strani. Ima slabu sezonu, a timu Liama Buckleya očigledno nedostaje stabilnost. Sa 21 bodom, Građani su na pretposljednjoj poziciji, dva koraka iza spasonosne osme pozicije. Cork je u prošlom kolu poražen od Dundalka rezultatom 2:1, čime je prekinut niz od četiri pobjede.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi