Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Young Boys 1,90, Tottenham 1,95

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Young Boys 1,90, Tottenham 1,95

Sponzorski tekst

Nastavljaju se kvalifikacije za Ligu šampiona. Čistilište je u punom jeku na putu do prva 32 tima na Starom kontinentu.

Mozzart kladionice su za danas pripremile dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Riječ je o jedinici na švicarski Young Boys protiv izraelskog Maccabia iz Haife u sklopu revanša plej-ofa za evropsku elitu, kao i dvojka na Tottenham u okršaju sa Fulhamom u drugom kolu Liga kupa Engleske.

UBODI TROJKU NA SVJETSKOM PRVENSTVU! OSVOJI VESPU!

Pogodi najveću kvotu sa uslovom u Mozzartu od 25.08.2023. do 10.09.2023., jer baš ti možeš osvojiti Vespu Sprint, kao i novčane nagrade svaki dan.

YOUNG BOYS - MACCABI HAIFA (UTORAK, 21.00), KEC 1.90

Young Boys su odradili prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona, ne dozvolivši Maccabiu da uradi apsolutno ništa na svom terenu, ali u isto vrijeme nisu uspeli da kreiraju opasne momente pred golom protivnika. Kod kuće su momci iz Berna favoriti i sa tim se teško ne složiti. Boysi nisu izgubili na svom terenu godinu dana, pobijedili su u posljednja četiri meča pred domaćim navijačima i očigledno ne nameravaju da stanu na tome. Maccabi iz Haife nije mogao da napravi rezervu, pošto je na svom terenu odigrao 0:0 sa nadolazećim protivnikom. Izraelski šampion nije imao mnogo šansi i sada ga čeka neugodan zadatak. Često nije pametno igrati otvoreni fudbal protiv Young Boysa na njihovom terenu, pa će gosti, najverovatnije, sreću tražiti na kontri.

FULHAM - TOTTENHAM (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1.95

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Fulham nije na najbolji način počeo sezonu u Premijer ligi. Kolibari zauzimaju 11. mjesto na tabeli i vjerovatno će se boriti za opstanak u engleskoj eliti. Glavni razlog za to može biti odlazak vođe napada Aleksandra Mitrovića, koji je završio u Al Hilalu. U prethodnom kolu prvenstva izabranici Marka Silve remizirali su sa Arsenalom 2:2, a sada u drugom kolu Liga kupa dočekuju Tottenham. Tottenham je prilično dobro počeo novu sezonu. U tri startna meča ekipa je uspjela da sakupi sedam bodova i zauzima treće mjesto na tabeli. Glavna snaga Pijevaca je pouzdana odbrana, a samo dvije lopte su završile u mreži Spursa. Totzenham se postepeno navikava na igru bez Kanea i u prethodnom meču se lako nosio sa Bournemouthom 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.