Bokseri "Zlatnog ljiljana: Mozzart ohrabruje dobre priče

Bokseri "Zlatnog ljiljana: Mozzart ohrabruje dobre priče

Sponzorski tekst

Ovaj sarajevski klub radi sa novim generacijama na podizanju samopouzdanja, savladavanju tehnika samoodbrane i borbi protiv vršnjačkog nasilja, a posebnu pažnju posvećuju uključivanju žena u svoje programe.

Fudbalski, košarkaški, odbojkaški tereni, bazeni, strunjače, ali i – ring! Mozzart nastavlja da pruža kontinuiranu podršku mnogim sportskim kolektivima, a ona je od neprocjenjivog značaja za veliki broj klubova. Ova društveno-odgovorna kompanija najglasnije navija za timove koji veliku pažnju posvećuju radu sa mladima, kao što je bokserski klub “Zlatni ljiljani”!

Opis nije dostupan

Ovaj sarajevski klub radi sa novim generacijama na podizanju samopouzdanja, savladavanju tehnika samoodbrane i borbi protiv vršnjačkog nasilja. Izuzetno su posvećeni i stavljaju akcenat na okupljanje mladih, promociju zdravog života i sportskog duha, a posebnu pažnju daju uključivanju žena u svoje programe.

Opis nije dostupan

-Izuzetno nam je važna podrška Mozzarta jer su oni u svom radu pokazali kako se mogu i trebaju ponašati društveno-odgovorne kompanije. Oni pomiču granice, ohrabruju dobre priče i posebno pomažu razvoj sporta- poručio je Adnan Pašić, trener u klubu "Zlatni ljiljani".

Opis nije dostupan

Pandemija je donijela izazove u treninzima, razvoju sporta, a posebno u osiguranju održivosti rada. Zato je više nego ikad bila potrebna podrška ovakvim programima.

-Kroz niz naših akcija imali smo priliku da posjetimo veliki broj klubova i vidimo da se mnogi suočavaju sa problemima, ne samo finansijskim, nego i organizacionim. Zato se trudimo da pomognemo što većem broju kolektiva, a niz donacija nastavili smo u Sarajevu. BK “Zlatni ljiljani” je pokazao da se uspješno bori sa svim izazovima, a uvjereni smo da će im naša podrška dati dodatni elan za postizanje još boljih rezultata- naglasila je Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova u kompaniji Mozzart.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi