Na Bingu u Mozzartu isplaćeno 5000 KM

Poznati Lucky Six Bingo usrećio igrača iz Kalesije

Na Bingu u Mozzartu isplaćeno 5000 KM

Sponzorski tekst

Ponedjeljak je, završio si sa poslom za taj dan i krećeš u svoj omiljeni kafić na popodnevnu kaficu sa prijateljima, onako da se ispričaš poslije napornog dana. Nakon kafe sa društvom svratiš kratko do Mozzart kladionice da odigraš par rundi Binga, da odmisliš od svih obaveza. 

Uplaćuješ par tiketa na markicu, naravno odigrao si svoje standardne brojeve koje raspoznaješ po bojama, i dok čekaš bubanj da se počne vratiti, onako, gledaš i razmišljaš koja li je vjerovatnoća da kada počne izvlačenje, da bubanj izbaci redom tvoje brojeve i osvojiš maksimalnih 10.000 KM.  Pitaš se da li je ikada ikome to pošlo za rukom, i onda u tom trenutku prvi broj koji izađe zaokružuješ na tiketu, imaš ga...

...Prvih pet brojeva koji su izašli su bili baš tvoji, i toliko si blizu. Samo još jedna kuglica iz bubnja i veliki ulov je tvoj. Sa ulogom od 1KM, na korak si da osvojiš maksimalni iznos. Čak znaš i koje je boje tvoja kuglica, pa prije nego se na ekranu pojavi tvoj posljednji broj, po boji znaš da li imaš šanse. 

Nažalost za igrača iz Kalesije šesti broj nije bio na njegovom tiketu, ali sedmi broj zato jeste! Od sedam izvučenih brojeva, igrač je pogodio šest, i osvojio je 5.000 KM. 

Hladan i tmuran ponedjeljak se pretvorio u savršen dan sa dodatnih 5.000 KM (500 KM je porez) u novčaniku. Čestitamo igraču iz Kalesije koji je jučer osvojio veliki dobitak na Lucky Six Bingu u Mozzartu!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.