Najbolji bh. sportisti: Domovino, sretan Dan nezavisnosti

Čestitaju Dan nezavisnosti

Najbolji bh. sportisti: Domovino, sretan Dan nezavisnosti

Edmir Škorić

Građanima Bosne i Hercegovine su Dan nezavisnosti čestitali i naši mnogi vrhunski sportisti.

Na razne načine su Dan nezavisnosti BiH čestitali Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka, Damir Džumhur...

“Svim građanima Bosne i Hercegovine, te svima koji su dali i daju doprinos u prosperitetu jedine nam domovine, želim sretan 1. mart – Dan nezavisnosti!”, napisao je Nurkić na Facebooku.

"Dragi Bosanci i Hercegovci, sretan vam Dan nezavisnosti! Jedna jedina! Happy Independence day, Bosnia!, napisao je na svom twitter profilu Asmir Begović, golman Chelseaja.

Damir Džumhur je poručio: "Građanima naše jedine BiH želim sretan Dan nezavisnosti".

"Svim svojim sugrađanima želim sretan Dan nezavisnosti jedine nam domovine", objavio je košarkaš Phoenix Sunsa Mirza Teletović na društvenim mrežama, a čestitkama se pridružio i naš najbolji atletičar Amel Tuka.

On je uz napis "BiH" postavio dva srca, no i da nije, svi znamo koliko voli ovu zemlju, koju na sjajan način predstavlja u raznim trkama. 

Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi