Pokrenut regionalni potrošački sajt za GAZPROM stanice

Pokrenut regionalni potrošački sajt za GAZPROM stanice

Sponzorski tekst

Potrošački sajt za regionalnu maloprodajnu mrežu GAZPROM, namijenjen potrošačima iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Bugarske, je u funkciji i dostupan je na jezicima koji se govore u svim navedenim zemljama kao i na engleskom jeziku. 

Sajt je osmišljen tako da odgovori na potrebe različitih kategorija potrošača u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Rumuniji i Bugarskoj. Novi sajt omogućava lak pristup detaljnim informacijama o kvalitetu proizvoda i usluga na GAZPROM benzinskim stanicama pojedincima, korporativnim klijentima i medijima. Pored toga, pokrenuta je i nova onlajn usluga – lokator benzinskih stanica.

Na sajtu se mogu naći informacije o tekućim posebnim ponudama i promocijama kako za potrošače u zemljama u kojima žive, tako i za potrošače koji putuju kroz zemlje regiona. Cilj ovog portala je informisanje kupaca o kvalitetu proizvoda s obzirom na to da ova kompanija nudi širok spektar premijum goriva i ostalih proizvoda koji odgovaraju potrebama čak i najzahtjevnijih kupaca.

U skladu sa korporativnim sloganom „Najbolje je pred vama“, na GAZPROM benzinskim stanicama se mogu kupiti proizvodi evropskog kvaliteta koji unapređuju rad motora, produžavaju životni vijek motora i smanjuju emisije štetnih gasova, štiteći na taj način životnu sredinu.

U okviru širenja svoje maloprodajne mreže u regionu kompanija se intenzivnoj bavi primjenom integrisanog sistema kartica u zemljama regiona. Time je omogućeno korišćenje ove usluge na GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji, Rumuniji, Bugarskoj i Bosni i Hercegovini. Posetite regionalni potrošački sajt GAZPROM na sledećim adresama:

za Srbiju: www.gazprom-petrol.rs

za BiH: www.gazprom-petrol.ba

za Rumuniju: www.gazprom-petrol.ro

za Bugarsku: www.gazprom-petrol.bg

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.