Postani golman na Akademiji čuvenog Asmira Begovića

U toku prijave za kamp u Vogošći u junu

Postani golman na Akademiji čuvenog Asmira Begovića

Sponzorski tekst

Na Akademiji Asmir Begović nastavljaju edukacije za mlade, talentovane golmane koji će jednog dana čuvati mreže domaćih i svjetskih klubova. Zato s ponosom najavljuju još jedno izdanje, sada već tradicionalnog, kampa za perspektivne golmane i golmanice koji će se održati na stadionu Hakija Mršo u Vogošći 3. i 4. juna, a prijave su u toku.

Kamp, koji će i ove godine imati podršku kompanije Mozzart, namijenjen je mladim golmanima uzrasta od osam do 18 godina. Cilj ovih treninga je poboljšanje individualnih golmanskih vještina i razvijanje igračkog potencijala polaznika. Polaznici će i ovaj put imati priliku da prisustvuju predavanjima o taktici i psihologiji sporta, te da se druže i upoznaju sa nekim od legendarnih, ali i aktuelnih golmanskih imena. 

-Sretni smo što opet možemo organizirati kamp za mlade golmane u Sarajevu i pružiti im priliku da unaprijede svoje vještine. Jednim ovakvim kampom je i započela priča o našoj Akademiji, koja se sada razvila na desetak ispostava širom Evrope. Kao i uvijek, želja nam je pomoći mladim golmanima da dobiju priliku da rade u vrhunskim uslovima i sa vrhunskim trenerima- poručuje Asmir Begović.

Opis nije dostupan.

Važnost kvalitetnog rada sa mladim čuvarima mreža, odavno su prepoznali u kompaniji Mozzart. Zato im kontinuirano pružaju podršku u edukaciji talentovanih golmana i golmanica.

Opis nije dostupan.

-Uvijek smo tu da podržimo razvoj mladih sportista, a posebno smo srećni kada im omogućimo da rade sa vrhunskim trenerima. Baš to im pružaju kampovi Akademije Asmir Begović, pa se nadamo da će ovi perspektivni golmani i golmanice jednog dana braniti mreže najvećih domaćih i svjetskih timova- kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta. 

Prijave za kamp su otvorene, a više informacija zainteresovani mogu pronaći na web stranici https://ab1academy.com/kamp-sarajevo-2023/

Opis nije dostupan.

Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavom kako biste osigurali svoje mjesto na ovom nezaboravnom kampu.

Top Komentari

Mustafa
Budi iskren Jagodicu i reci koliko ste i kome ste kanuli u djep za ovaj bod. Vi bi ste taj bod u normalnim okolnostima mogli samo sanjati!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti