Udala se za 81-godišnjeg bivšeg predsjednika Brazilskog nogometnog saveza: Voljena sam i jako sretna

Clari razlika u godinama ne smeta

Udala se za 81-godišnjeg bivšeg predsjednika Brazilskog nogometnog saveza: Voljena sam i jako sretna

Edmir Škorić
Teme:

Marco Polo del Nero ima 81 godinu, a ovaj kontroverzni nekadašnji predsjednik Brazilskog nogometnog saveza odnedavno je u braku sa 30-godišnjom brazilskom glumicom i pjevačicom Clarom.

Del Nero je očito među onima koji smatraju da "prava ljubav godine ne broji". On je već četiri godine u vezi sa manekenkom i glumicom, mada su vezu okončalo brakom tek krajem prošle godine.

Iako je dosta kritikuju zbog toga što je sa 81-godišnjakom, Clari to ne smeta.

"Dobijala sam i još dobijam nogo kritika, ali zauzeta sam drugim stvarima tako da nemam vremena da brinem o tome šta drugi misle o meni i mom životu. Super sam poštovanja, voljena i jako sretna, briga me za ostale", poručila je Clara.

Marco Polo del Nero je po zanimanju advokat, a bio je i u Izvršnim odborima CONMEBOL-a i FIFA-e. Proglašen je 2018. godine krivim za mito i korupciju dok je još bio član svjetske nogometne federacije.

Tada mu je doživotno zabranjena aktivnost u međunarodnim sportskim organizacijama i kažnjen je s milion dolara.

Oglasi

Njegovo bogatstvo procjenjuje se na pet miliona eura.

Top Komentari

Goran86
Deda je udara dobro novac nije bitan, ljubav dedina.
6 0
Fixa
Ko te taslaci lutka
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi