Zinedine Zidane neprepoznatljiv - Na ulici niko nije mogao naslutiti da je legenda ispred njih
Foto - Instagram

Legenda se kamuflira

Zinedine Zidane neprepoznatljiv - Na ulici niko nije mogao naslutiti da je legenda ispred njih

M. Šljivak

Legendarni Zinedine Zidane već je dvije godine van fudbala. Čuveni Francuz uzeo je pauzu kako bi uživao s porodicom i ne voli previše biti u javnosti. Kada se pojavi na ulici to učini poprilično maskiran i teško ga je prepoznati.

Zinedine Zidane je u ljeto 2021. godine odlučio uzeti pauzu od trenerskog posla. Imao je brojne ponude na stolu, no on se odlučio posvetiti porodici i uživanju.

Nije međutim Zizou potpuno nestao iz svijeta fudbala. Pojavljuje se na određenim događajima, ali ne voli biti u centru pažnje javnosti.

Jasno je kako bi Zidane bio 'na udaru' navijača kada bi se tek tako pojavio na ulici. Za to se uvijek pobrine da se maksimalno kamuflira kako ne bi bio primijećen

Dokaz je objavio na Instagramu. Obični građani bi ga teško prepoznali, ali to mu je i cilj, kako se oko njega ne bi pravila prevelika gužva.

Oglasi

Zidane je čovjek o kojem se apsolutno sve zna. Jedan je od najvećih fudbalera u historiji i njegovo ime se slavi širom svijeta.

On je fudbalsku karijeru počeo u Cannesu, nastavio u Bordeauxu i Juventusu, te ju je završio u Real Madridu 2006. godine.

Kao trener je radio samo u Real Madridu. Od 2016. godine kada je prvi put preuzeo klub, pa kraće pauze i povratka, te sve do 2021. godine, uspio je osvojiti gotovo sve što je mogao.

Real je pod njegovim vodstvom briljirao. Izgledali su nezaustavljivo na terenu i uzeli su 11 trofeja.

Oglasi