9

Komentari (9)

Shik
DALEKO OD DOMA U DALEKOM SVJETU SJEDIM NA BALKONU U MIRISNOM CVJETU. GLEDAM U DALJINU PREMA SVOM BALKANU NEBIL UGLEDAO ŠAMPIONKU LANU...
Shik
HVALATI HVALA LJEPOTICE LANA STO DOKAZA SVJETU DA BiH NIJE MALA. HVALA TI HVALA LJEPOTICE MALA, STO USRECI RAJU SA JUGA BALKANA?
Karlosicroberto
Pored svega sto se moze pročitat oko naše zemlje zadnjih pola godine ( i više) ovo je jedino dobro... Ponos
Adnanos
Lana je ujedinila Mostar bar dok nepocnu glavonje (politika) sa svojim sranjima. Zasluzuje sve ova cura!!
struja
Lanos fenomenalos!!!!!!
Kiss
Da Bog da,Da si nam uvijek živa i zdrava i tako pametna,mnoga djeca tj djevojčice se mogu ugledati na tebe,samo opušteno Lano odmori,zasluženo
pjanke.sa
Bravo Lana bravo bravo!!! Kad bi samo imala mogucnosti da odbijes sve sto sada daju politicari i pare i sve jer znas da se na tebi sada skupljaju poeni za izbore. Reci im da mogu da pomognu odmah poslije oktobra. Nece se pojaviti niko! Nek je tebi sretno sunce nase zlatno!!!
King_Kenny
...bravo sampionko nasa,lijepa,kulturna,talentovana...ponos BiH...
starmac
Zaslužila je i mnogo više jer od sada je MOSTAR još poznatiji a napokon ne po politici nego kao grad u kojem je EVROPSKA PRVAKINJA.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.