Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Šerifa i Zrinjskog

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Šerifa i Zrinjskog

Sponzorski tekst

Nastavljaju se kvalifikacije za Ligu šampiona. U narednih mjesec i po dana bit će čistilište na putu do 32 najbolja tima na Starom kontinentu.

Mozzart kladionice su za danas pripremile dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. U pitanju je jedinica na Šerif protiv Farula, kao i kec na Zrinjski protiv Urartua u sklopu revanša prvog kola kvalifikacija za evropsku elitu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

ŠERIF - FARUL (UTORAK, 19.00), KEC 2.00

Šerif je bio toliko siguran u svoje sposobnosti da prije početka kvalifikacija nije igrao ni prijateljske utakmice. I platio je cijenu za to, izgubivši od rumunskog rivala u Konstanci sa 1:0. Sada mu je potrebna samo pobjeda kod kuće, a kako bi izbjegao produžetke, mora slaviti sa barem dva gola razlike. Farul je pobjedom na domaćem terenu minimalnim rezultatom napravio korak ka sljedećem kolu. Rumunski šampion nije zablistao, čak je i moldavski šampion stvorio više šansi da stigne do gola, pa će Farulu biti teško da sačuva mir u revanšu.

ZRINJSKI - URARTU (UTORAK, 20:00), KEC 1.60

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zrinjski je odigrao dobar prvi meč protiv nadolazećeg protivnika Urartua u Armeniji. Mostarci su igrali solidno u odbrani, nisu jurišali u napadu, pa su i pored manjeg posjeda lopte i udaraca na gol izborili prednost od 1:0. Prvi put u istoriji Urartu je prošle sezone postao prvak Jermenije, pa ne čudi što su i pored inicijative u prvom meču izgubili. Jednostavno nema dovoljno iskustva da nastupi na ovom nivou takmičenja. Jermeni sada nemaju šta da izgube, a sve što im treba je pobjeda.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
ss,ba je čudo od portala. u jednom članku pišu zrinjski odigrao dobar meč, a drugi članak o zrinjskom počimaju sa: odigrali dosadan meč ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi