30

Komentari (30)

vuckobih
Za mene je veca sramota da jedan "nas" portal nije upoznat u kojoj je to disciplini Lana osvojila zlatnu medalju, a za "one" preko Drine nista me ne cudi.
Husrefbeg22
Porodica Pudar su rodeni u BiH i gradani BiH, te je normalno da Lana nastupa za BiH. Bilo bi nenormalno da nastupa za neku susjednu zemlju. Ako se Srbija i Hrvatska budu drzali toga kljuca onda bi njihovi mnogi reprezentativci trebali igrati za BiH.
user1653549661
hahaaaaa, dobar si
user1653764640
rocccavela
"Više volim da mi u Mostaru, moja raja, kažu đe si šu*ak jedan, nego bilo gdje drugo, izvolite gospodine Pudar", čuvena je Pudarova rečenica koja najbolje oslikava njegovu ljubav prema rodnom gradu i svojoj domovini. - Admine, ja se divim tvom neznanju. Nije to cuvena recenica Velibora Pudara, vec Davorina Popovica. :)
denimen9
Srbi su smiješni, pleskanje im je.
Nizace
A vi jos gori pa im dajete prostora. Ko j kurir i ostale portale koji mržnju razmecu
user1646074464
To pišu četnici a ne pravi srbi. Sportski pozdrav
plemic
ako ćemo pošteno reći, pudara nije bilo u mostaru od 1990-2000 god
Thierry.Henry
Normalno ..****a...a vi velicajte Nikolu Jokica itd .sve njihove sportiste..pisite o njima stihove..gdje se je nalio Teodosic..gdje Jokic itd...
DamirT
Najdebilinija nacija su Srbi svega mi.Koliko oni mogu sr.at i govorit da su svi uspjesni ljudi Srbi,to niko ne moze.
user1571956549
Da ne procita ovaj clanak ne bi ni znao da je nasa Lana pravoslavka a bgm I ne interesuje me. Ona je nasa Bosanka I nas ponos.... Hvala joj za svu srecu sto nam je priredila I one jucerasnje suze u ocima.. Hvala ti ponosu Bosanski...I Hercegovacki naravno....
Mi_Ro
A šta očekivati od nacije koja kroz svoju cijelu historiju se osjeća ugrožemo i napadnuto. Jednostavno nacija sa kompleksom niže vrijednosti uvijek bili i bit će.......
Robijasi_It
Koliko puta treba da se zna da u Bosni nije samo narod muslimana Bošnjak nije samo Musliman Bošnjak je svaki pravi Bosanac rodjen u Bosni dušmani nek crknu nece te nam otet Bosnu a ma nikad ima nas stoje volimo i uvjek cemo se borit za nju kakva je takva je al je nasa
Realist
200 metara a ne 100. I to je skandalozno
Arnel925
Hahah BiH je previše kompleksna da je Srbi iz Srbije ili Hrvati iz Hrvatske razumiju jer oni sve gledaju kroz ime ili vjeru. Lana je veća Bosanka i Hercegovka nego 99% u BiH djete živi za ovu zemlju i mi je svi volimo, boli vas qurac u sta ko vjeruje i koje ime ima I sta Srbi u Srbiji pišu.
velez mo
Vela je gradsko djete,raja tako je i djecu odgajao,sve je receno i svaki komentar je suvisan.Samo Mostar i nasa BiH
realista1982
Papci su na svim portalima,objavili na isti način...Neka nama oni pošalju mame i sestre,da im pravimo talentovanu djecu...Kada im je toliko stalo do naše djece...!
user1622267171
Hahahahhahahahhahahaa e odgovor je odlicno napisano hahahaha
dadoodad
Ako je skandalozan naslov, onda mu nemojte davati publicitet. Ovako svi ganjate žutilo po malo. Bar ovih dana treba Lanu da podržimo samo sa pozitivnim pričama.
ubnt
Skandalozniji je bio index. Napisali su da je Lana odabrala BiH iako je rodjena u Mostaru.
King_Kenny
@ubnt ...ja stvarno ne znam po kojem osnovu te ustashe svojataju ovo dijete...hajd ove Srbe donekle i razumijem,nadaju se jer su Pudari pravoslavci,ali ove druge nikako ne kontam...
user1642582157
Ni ja tebe ne kontam nikako
FreshCat9
A.Č. - uvijek daš materijal da se napiše komentar o tome kako si nepismen :) ti si mi nadahnuće
Toniche
Lana je Hercegovka, stijena iz Bosanskog krša! Rođena u BiH, Živi u BiH, Živi Bosnu i kraj price. Sretno buducoj prvakinji Svijeta!
SarajFK
Ovi su smjesniji cak i od onog velezovog nazovi direktora. Nidje veze :))))
Ecosport
Hebo ti više Velež mater majmune. Okani se Veleža papak jedan. Prati svoje i odhebaus.
zilan66
Saraj,imas pet pozdrava od raje iz tuzle pogodi ko te pozdravio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.