41

Komentari (41)

Barbarez9
Lutko samo polako, tvoje vrijeme tek dolazi !! Ti si nama srece donijela samim nastupom na OI …. Samo naprijed , puno srece i zdravlja tebi i tvojim predivnim Roditeljima!!!!
Hasanaga
Lana ti si nase zlato, mi smo ponosni na tebe. Tek si krenula i donosices ti nama jos mnogo medalja, nemoj da te ova jedna trka rastuzi. Idemo dalje ponosu nas.
Husrefbeg22
Veliki uspjeh je zamo ucesce na OI. Mislim da je odmah na startu prilikom skoka u vodu malo zaostajala a potom i u samom finisu. Ali, sve u svemu za djevojcicu od 15 godina izvanredan je to uspjeh. Sretno Lana! Bice jos takmicenja i medalja.
Turgut2
Veliki rezultat sa 15 godina odlicno ako nastavi ovako sigurno za 3 godine ce biti medju 5 ili 3 mjesta sigurno a sto ne i prva
damir83
Glavu gore lutko biti će bolje !!
Zulfikar
Odlocan rezultat za djevojcicu od 15 godina, a sada roditelji da se pobrinu da je posalju na skolovanju na neku poznatu akademiju gdje ce imati uslove dosljedne olimpijca. Ona u BiH bema sta da trazi jer niti ima uslove, niti trenera a sto je najvaznije niti konkurenciju.
Adnanos
Svaka cast curici.
celikze
15 ti je godina…samo rad trenig i sve ce doci na svoje…to je jedno veliko iskustvo a u Tokiju uticu razliciti faktori…aklimatizacija zrak hrana vrijeme….mnogi faforiti nece ostvariti ocekivane rezultate tako samo glavu gore i idemo dalje…
celikze
da se nadovezem ti si cudo od djeteta sa 15god samo da te zdravlje posluzi a ostalo je sve manje vise
Nele.
Dobro je za jedno dijete. Sljedeca Olimpijada je njena.
SuhoMeso
Svaka cast mlada junakinjo, ako Bog da da ti ova olimpijada bude pozitivno iskustvo i buduce olimpijade docekas iskusnija i jaca. Ali moram se osvrnuti na nasu drzavu , pa ne mogu vjerovati da na radiju nase sportiste bez imalo emocija najavljuju. Pa kod nas hodza emotivnije dzenazu najavi. A ulaganje drzave u sport da ne spominjem, mislim da bi sport u BiH trebao biti slucaj za humanitarnuorganizaciju napr. Pomozi.ba.
amex
Danak neiskustva.. nema veze sljedeci put će biti bolje!!!
Pajkan
Sa 18 ili 19 na slijedecim OI ce oduvati konkurenciju u to ne sumnjam.Samo lakapo, godine rade za nju.
bk123
bravo Lana samo uživaj u plivanju tvoje vrijeme tek dolazi
Jozef
Svaka čast Lana, odlično iskustvo i motiv za dalje.. Sretno
Keno
Polako tek je pocetak
Zaccheroni
Bravo Lana legendo,tvoje vrijeme tek dolazi. GOLEMO SI BONA NA OLIMPIJESKIM IGRAMA :))
wubpozz
Svaka čast Lani, a vi jos niste nabavili novinara koji zna prenijeti srž informacije, a to je da je bila 19. u ukupnom plasmanu.
King_Kenny
...nije se vise ni moglo ni smjelo ocekivati od 15 godisnjeg djeteta,ipak ona nema ni snage ni iskustva kao ove ostale plivacice...ocekivanjem nekakvih nerealnih rezultata samo joj se stvarao dodatni pritisak i vjerovatno je to i uticalo malo na nju...najbolje godine su tek pred njom,evo ova zena koja joj je uzor i jedna od najboljih ima 28 godina i od nje se ocekuju medalje,sto znaci da od Lane najvece uspjehe treba ocekivati tek za nekih desetak godina,ako se bude u nju ulagalo i ako bude imala podrsku...sve u svemu,odlican rezultat za jednu djevojcicu,hvala joj sto nas predstavlja,nije se obrukala i nije nas razocarala.
celikze
100% si u pravu ….bila vise u kadru od drugih takmicara
user1597698961
Da se jos nadovezem,,samo 20stotinki je trebalo da kao 16tq udje u polufinale,jer 16ulazi u polufinale,,znaci s 15godina ,djevojcica je u top 20plivacica,svaka tebi cast,,pogledajte samo tijela ostalih i Lane,godine su jos to mlade
King_Kenny
@user1597698961 ...kazem ja,ona je jos dijete,nije se jos razvila i nema snage da pliva sa takmicarkama koje su skoro duplo starije od nje...da ne pricam koliko su iskusnije i kako znaju bolje tempirati vrijeme kada treba zaplivati snaznije i dati maksimum itd...ocekivati od nje medalju je bilo isto kao ocekivati da 15 godisnji talentovani bokser nokautira Tysona Furyja...snaga i iskustvo su ono sto joj nedostaje,a to dolazi sa vremenom...da ima talenta to je pokazala samom plasmanom na OI sa svojih 15 godina.
Jozef
Dovoljno je uporediti Lanu i Sjöström na onoj fotografiji, kod Sjöström stopalo kao peraja, da ne govorimo o ramenima itd. Unatoč tome sa rezultatom iz finala juniorskog EP bi bila glatko u polufinalu. Mislim da je imala to vrijeme ali je trema učinila svoje.
Damiroff
Djevojcici je tek 15 godina, ima dovoljno vremena da napravi čuda u ovom sportu.
user1597698961
Ma niko ti nece zamjeriti ,,svaka tebi cast curice,,s 15godina imati priliku plivati s najboljim svjetskim plivacicama i to na olimpijskim igrama ,svaka tebi cast,,rezultwti ce stici,treba godina naravno,pa u svakom sportu imas vrhunske talente ali do 20+ nema bas ,i mbpape je u fudbalu vrhunsli talent pa je s 18-19tek na scenu stupio i teniseri s 19 20 se tek ukljucuje u vrh,a ti si u plivanju vec vrh,a 15godina,,samo naprijed i da te sreca sluzi a zdravlje posebno Bravo LANA PUDAR!!!
Mowzilla
Aferim tebi Lano sto si ikako dogurala do olimpijade, mislim da je to sasvim dovoljna radost bila za sve nas. Jos si ti mlada, a jos je vlada aljkava i nesposobna. Bit ce bolje aBd, samo nastavi istim tempom i putem koji si sebi zacrtala, voli te cijela BiH ⚜️
dinass
Odlicno iskustvo pa na sljedecoj olimpijadi jace i ostrije.Ja bi u njenim godinama od treme zaboravio da plivam.
kovacic
Čista trema, plivala je nekoliko puta vremena s kojima bi prošla dalje, pa i prije 10 dana na juniorskom.
user1604593678
Mogu da ti duvaju,tek si počela da živiš...biti na OI sa toliko godina neprocjenjivo
realista1982
Samo podrska za ovo dijete, I bez pritiska dijete je to Jos, ovo je buduci olimpjski I svjetski prvak...
Rehica
Šteta, ali sigurno dolaze medalje sa olimpijade na sljedecim ljetnim igrama
semirM
Nema veze. Glavu gore.. bice jos puno takmicenja da Lana osvoji medalja
kurjak
Glavu gore, biće bolje drugi put, ipak je ona još uvijek dijete.
1946
Nema veze, ima tek 15 godina vjerovatno je bila pod ogromnim pritiskom pred nastup i sama sebi otezala. Problem je ona streljacica koja je bila 47.
brutal_bandal
Nema veze bit će bolje drugi put
memara86
????? ???? ????, ?? 4 ?????? ??????̌ ?????!
CeZenicaLik
Tas14
Trema, nadam se da ce na sljedecim Olimpijskim igram zasjati kao sto zna i da ce biti puno vise BH sportista. Sada je na Larisi i Amelu da nas obraduju.
Tas14
Naravno ne treba zaboraviti ni Pezera , Husica i Muratovica
user1604694307
Lana ponosu nas, bila si super
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.