Pravi šamar dobio je Bordo tim u duelu sa gradskim rivalom Željezničarom. Musemić ne krije razočarenje pristupom igrača.

Trener FK Sarajevo pred meč protiv Borca

Musemić: Moramo dobiti makar i po blatu

Fudbaleri Sarajeva sutra će na Koševu dočekati ekipu Borca u okviru 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tim povodom danas je održana press konferencija u prostorijama Bordo tima na kojoj se novinarima prvo obratio trener Husref Musemić.

"Pod imperativom smo pobjede nakon poraza u derbiju. Imamo tri igrača sa tri kartona i jednog povrijeđenog, ući će četiri nova igrača. Borac ima puno bolju ekipu nego što njihov saldo govori. Iz ove prethodne utakmice moramo izvući pouke. Bio blatnjav teren ili ne naš je cilj pobjeda", kazao je trener Sarajeva Husref Musemić.

Musemić se osvrnuo na derbi sa Željom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mene je zabolio taj poraz. Ne kao poraz već zbog pristupa. Meni nije jasno kako neko ne može imati motiv u tom meču. Vidjećemo sutra da li je to ostavilo traga. Igrači ako su pametni naučit će nešto iz poraza. Što se tiče Velkoskog koji je kazao da je on kriv za poraz, nije on kriv, svi su podbacili. Krste je odigrao lošu utakmicu, ali iskusan je igrač koji zna kako se vratiti u formu".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ars1946
Husrefe najbolje bi bilo da odstupis sa te funkcije...Sarajevu je potreban strucnjak koji ce forsirati mlade igrače uz tri do cetiri iskusna i kvalitetna igraca... Tituls sa tim igracima iz Akademije ni bils zagarantovana... Nszalost zi forsiras ssmo iskusne Ivetice...Novakovice...Bekice..Hodzice i drugr bofl igrace
1 19
Jole_Musa
Nemas ti Musemicu veze. Vrijeme te pregazilo. Za Sarajevo bi bilo bolje da nisi ni dolazio.
1 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti