Treneri obje ekipe nakon meča

Musemić: Posebno sam zadovoljan Mujakićem

Fudbaleri Sarajeva slavili su danas pobjedu na domaćem terenu protiv Borca sa 3:0 u okviru 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Trener Bordo tima Husref Muemić rekao je nakon utakmice da je zadovoljan partijom svog tima po veoma teškom terenu i u teškim uslovima. 

"Kada imate voljni momenat kako treba, onda i otvorite meč kako treba. Mislim da smo odigrali dobro obzirom na teren. Na kraju je Hebibović završio meč na najbolji način. Mujakić je opravdao povjerenje, trebao je i ranije dobiti priliku. Vjerovatno će tokom pauze doći i do promjene igračkog kadra što je normalno", rekao je Musemić nakon meča.

S druge strane, trener Borca Igor Janković je istekao sljedeće:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kao što ste vidjeli, primili smo gol na otvaranju meča. Sarajevo je bilo bolje, kao da su više željeli pobjedu što je nerazumljivo obzirom da su i nama bodovi prijeko potrebni. U nastavku smo se konsolidovali, ali Sarajevo je zaslužilo pobjedu", rekao je Janković.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ars1946
ZAslužena pobjeda od 3:0. Kao što sam prije pisao Musemić je trener koji voli iskusnije igrače, što je potvrdio i danas uvodeći kadeta Ivetića pri kraju meča, valjda da skuplja iskustvo... Mujakić jedan od mladih igrača o kojem sam ranije govorio da treba igrati, je pokazao da je izvrstan štoper , i zaslužio je i prije da igra m a ne da mu štopre igra na 5-6 mečeva Ivetić.. Musemić se je svojom izjavom poslije meča posipao.. ali nije samo Mujakić , nego i Herić i Hadžić, Smajlagić, u budućnosti i Resić i Veladžić trebaju dobiti šansu...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti