Barceloni ponovo neopravdano poništen gol?
Suarezov gol za 2:1 poništen zbog nedozvoljene pozicije

Drugi put u dvije sedmice

Barceloni ponovo neopravdano poništen gol?

Samo sedam dana nakon što je Lionelu Messiju poništen očigledno regularan gol protiv Valencije, sudije su, čini se, ponovo oštetile Katalonce.

Barcelona je kiksala protiv Celte na svom terenu i vezala drugi ligaški remi u nizu. Susret Barce i Celte je završen rezultatom 2:2, a gosti su se pokazali kao izuzetno tvrd protivnik.

Poveli su gosti preko Aspasa u 20. minuti, da bi Messi dvije minuta kasnije poravnao na 1:1.

Barca je do vodstva od 2:1 došla u 62. minuti susreta preko Suareza, ali je Gomez u 70. pogodio za konačnih 2:2.

Ipak, čini se da je Barceloni ponovo poništen čist gol i to onaj Luisa Suareza iz 26. minute, pri rezultatu 1:1.

Lionel Messi je poslao odličnu loptu u prostor, a Luis Suarez je rutinski pogodio mrežu gostiju. Međutim, sudije su smatrale da se Suarez nalazio u nedozvoljenoj poziciji u trenutku kada je Messi uputio pas, pa je njegov gol poništen.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon ponovljenog snimka se stiče dojam da Suarez ipak nije bio u ofsajdu jer je jedan igrač Celte bio bliži svom golu, te da je Barcelona oštećena na Nou Campu.

Top Komentari

infinity2612
Bez video tehnologije nema napretka u ovom sportu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi