Hajrović ponovo briljirao: Životni moto mu je da svi ostanu živi i zdravi
(Foto: GNK Dinamo Official TV)

Intervju za Dinamov youtube kanal

Hajrović ponovo briljirao: Životni moto mu je da svi ostanu živi i zdravi

Izet Hajrović dočekan je u Dinamu poput istinske zvijezde. Fudbaler koji je pojačao Modre dolaskom iz njemačke Bundeslige već na startu je pokazao svoje fudbalske kvalitete, postigavši odlučujući gol u debiju za novi klub, no osim toga očito plijeni svojim karakterom i osobnošću.

U razgovoru za oficijelni Dinamov youtube kanal Hajrović je odgovarao na pitanja novinara, a kao i uvijek, ponovo je oduševio.

"Najdraži gol mi je onaj što sam postigao za reprezentaciju BiH protiv Slovačke, kao i dva naslova prvaka", kazao je Izet.

Idol mu je "pravi" Ronaldo, prva asocijacija na Dinamo mu je Edin Mujčin, proslavljeni bh. fudbaler zagrebačkog kluba, a najinteresantniji odgovor dao je na pitanje koji mu je životni moto.

"Životni moto nemam baš, ali naravno želim svima da ostanemo živi i zdravi. A ovo ostalo, neki lični moto nemam stvarno".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Simpatičnost je blaga riječ da se opiše Izet Hajrović...

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

king11
ljakse
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi