Sarajevo pronašlo rješenje za napad?
Makedonac (sa brojem 88) u akciji

Stiže još jedan Makedonac

Sarajevo pronašlo rješenje za napad? · Saznajemo

Midhat Šljivak

Nakon što je Marko Obradović otpao iz kombinacija za dolazak u bordo klub, Sarajevo je, čini se, pronašlo rješenje i dodatnu alternativu za napadački dio tima.

Kako saznaje SportSport.ba, tim sa Koševa je u pregovorima sa dvadesetšestogodisnjim napadačem iz Makedonije, Marjanom Altiparmakovskim, koji je poslije odličnih nastupa za Rabotnički zamijenio Iliju Nestorovskog u Interu iz Zaprešcića

Nakon epizode u Hrvatskoj u proteklom periodu je igrao sa litvansku Sudovu, gdje je dao pet golova uz četiri asistencije.

Struka Sarajeva se detaljno informisala o ovom igraču, te su dobili brojne pozitivne kritike, poput jako dobrih komentara iz struke makedonske reprezentacije.

Altiparmakovski igra u napadu, a može igrati i na krilnim pozicijama. Zanimljivo je da je nastupao za Rabotnički sa kapitenom bordo kluba, Krstom Velkoskim, a očekuje se da bi se ovaj fudbaler mogao priključiti pripremama Sarajeva u Antaliji tokom ove sedmice.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
Igrač Aliti parmak
0 28
Joks
Pitari će ovome prezime 'skratiti' kad navijaju u: Alti-PARMAK-ovski
2 28

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi