Redari u Rusiji oduzeli zastavu navijaču iz Livna
Foto: Večernji.ba

Incident na tribinama

Redari u Rusiji oduzeli zastavu navijaču iz Livna

Na tribinama Rostov Arene, gdje su svoj meč sinoć odigrali Island i Hrvatska, došlo je do malog incidenta.

Vatreni su u utakmici u kojoj su slavili sa 2:1 imali veliku podršku svojih navijača, među kojima su bili i oni iz naše zemlje, što se moglo vidjeti po zastavi s natpisom "Livno".

Ipak, trobojnica koja je na sebi imala natpis Livno te grb tzv. Herceg Bosne na kraju nije dočekala kraj utakmice. Nekoliko redara je, naime, pred sami kraj meča uletio među skupinu navijača i jednom od njih naredilo da im preda zastavu, jer su, kako su naveli, obilježja na njoj zabranjena.

Uprkos pokušajima da zadrže zastavu na ogradi stadiona, navijači Vatrenih iz naše zemlje su na kraju morali popustiti...

Top Komentari

Babo
I treba oduzeti fasistima mamu im ....
10 8
RD187
Gdje je Kettenhund kad treba bit glup..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi