"Orlovo gnijezdo" u Banjaluci večeras podrška Srbiji u borbi protiv Brazila

Jelen fudbalski grad poziva navijače da zajedno bodre reprezentaciju Srbije

"Orlovo gnijezdo" u Banjaluci večeras podrška Srbiji u borbi protiv Brazila

O. Lekić

Najteža moguća prepreka je večeras pred reprezentacijom Srbije, protivnik je Brazil u meču u kojem pobjeda nad favoritom za titulu garantuje plasman u osminu finala. Ovu tešku, ali ne i nemoguću misiju, bodriće navijači reprezentacije Srbije, koji će se i večeras u velikom broju okupiti na Trgu Krajine u Banjaluci! “Orlovo gnijezdo” i zvanično je najveća navijačka zona u Republici Srpskoj iz koje će se tokom utakmice Srbija - Brazil od 20 časova, uz rashlađeno Jelen pivo, navijačke rekvizite, slati mnogo pozitivne energije u Rusiju! 

Duel između Srbije i Brazila nije interesantan samo nama i rivalu iz Južne Amerike, već će biti u centru pažnje cijelog fudbalskog svijeta, širom planete. Srbija mora da pobijedi Brazil, ako želi da se plasira u osminu finala Svjetskog prvenstva, a "Orlove" će u borbi za pobjedu pratiti milioni ljudi. 

Na stadionu “Otkritje Arena” u Moskvi, će osim 44.190 navijača biti i ogroman broj predstavnika medija - tačno 600 novinara, 250 komentatora i 250 fotografa. 

Okupite omiljenu ekipu sa kojom pratite utakmice i pozovite ih u “Orlovo gnijezdo”, te uz rashlađeno Jelen pivo zajedničkim snagama bodrite reprezentaciju Srbije, koja igra odlučujuću utakmicu protiv Brazila! Veliki LED ekran i večeras će na Trgu Krajine u okviru navijačke zone priuštiti poseban vizuelni doživljaj i upotpuniti navijačku euforiju!

Navijačka zona “Orlovo gnijezdo” je dio manifestacije “Jelen Fudbalski grad”, koja se održava u šest gradova Republike Srpske, a koja već po treći put okuplja najveće fanove reprezentacije Srbije. Navijači su Srbiju bodrili i tokom prethodne dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, protiv Kostarike, odnosno Švajcarske.

Vidimo se na Trgu Krajine večeras od 20 časova, gdje ćemo zajedničkim snagama navijati za reprezentaciju Srbije protiv ekipe Brazila. Samo snažno kad je važno!

Top Komentari

Rustempasa
Ova Banja Luka je ako se ne varam u BOSNI I HERCEGOVINI ili?
20 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi