Sereni 'zanimljivo' što je favoritkinja za osvajanje US Opena

Smatra da nije favoritkinja

Sereni 'zanimljivo' što je favoritkinja za osvajanje US Opena

Edmir Škorić

Danas počinje US Open i za mnoge je u ženskoj konkurenciji favoritkinja za titulu domaća predstavnica Serena Williams.

Amerikanka je uspjela da se vrati među 30 najboljih na WTA listi, ali šestostruka osvajačica US Opena nije pretjerano optimistična pred posljednji Grand Slam sezone.

"To da sam favorit u ovom trenutku, skoro godinu dana nakon porođaja je prilično interesantno. Osjećam da je sve drugačije, u smislu da živim drugačiji život, igram US Open kao majka. Sve je to novo", rekla je Serena.

"Ako išta, osjećam vatru u stomaku sada. Veoma je teško opisati. Mislila sam da ću poslije porođaja biti opuštenija, ali nisam", dodala je Serena, koju bi u 4. kolu mogla dočekati Rumunka Simona Halep.

"Morat ću da igram. Ako hoću da budem najbolja, onda moram da dobijam sve igračice. Nastavit ću da se trudim", kazala je Amerikanka.

Top Komentari

SEIKO
DOKAD ĆEMO GLEDAT OVE SESTRE KOBILE, WILIJAMS.
1 2
Mahir
e bgmi je Halep ne doceka haha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi