Nastasić se požalio Nijemcima: Dok je Krstajić selektor, mene nema

Ne želi igrati za reprezentaciju

Nastasić se požalio Nijemcima: Dok je Krstajić selektor, mene nema

Schalkeov defanzivac Matija Nastasić izjavio je kako nema namjeru igrati za Srbiju dokle god je na mjestu selektora Mladen Krstajić.

Nakon što je Luka Milivojević zbog optužbi da je bio "remetilački faktor" na Svjetskom prvenstvu udaljen iz reprezentacije, uz njega je stao Nastasić koji ne želi biti dio tima dok njime komanduje Krstajić.

Nastaić inače zbog povrede nije putovao na Svjetsko prvenstvo, a zaboljelo ga je to što u tim trenucima sa Krstajićem uopšte nije bio na vezi.

"Moja odluka je da ne igram, trenutno nisam spreman da budem u reprezentaciji kod sadašnjeg selektora. Nismo imali dobru komunikaciju prije Svjetskog prvenstva. Iako nemam problem, ne bih se tamo osjećao dobro, bolje je da ostanem u klubu", kazao je Nastasić za njemačke medije, pa dodao:

"Vidjećemo šta će biti u budućnosti. Krstajić i ja, uglavnom, nemamo kontakt", poručio je Nastasić.

Brigu o Nastasiću inače vodi menadžerska agencija Falija Ramadanija, koga su nedavno iz tabora reprezentacije Srbije optužili da je pokušao napraviti puč u nacionalnom timu.

Top Komentari

Naser
hahahahajah..odron jadovi kurci hahahaga raspada se srbija..osta beogradaki pasaluk ahahahaha...Drzava Sandzak
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi