"Veležu je najteže, ime smo za sve"
Velež prepustio lidersku poziciju, bez pogotka u posljednje dvije utakmice

Veležu samo dva boda u posljednje dvije utakmice

"Veležu je najteže, ime smo za sve"

Veleža muči neefikasnost. Jasno su to pokazale posljednje dvije Rođenih. Protiv Olimpika i TOŠK-a završilo je 0:0, što je Mostarce koštalo i liderske pozicije u Prvoj ligi FBiH.

Ibro Rahimić.šef struke, priznaje da nije zadovoljan nakon jučerašnjeg remija u Tešnju. Nisu ni navijači.

"Nisam zadovoljan rezultatom. Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro, TOŠK nije pokazao ništa u prvom dijelu, a mi smo imali te dvije - tri dobre šanse. U drugom poluvremenu smo odustali od naše igre, nije bilo tih pasova, te ništa onda nije išlo. Imamo tih problema u napadu i evidentno je da smo u krizi", priča Rahimić za SportSport.ba.

Orašje i Jedinstvo drže vrh tabele, ali Rahimić im ne predviđa dug boravak na tim pozicijama.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Mislim da je to trenutno. Velež kada igra protiv bilo kojeg kluba u ligi, taj daje maksimum i svi se protiv nas zatvore. Veležu je najteže, ime smo za sve te klubove. Svi su motivisani protiv nas, dok protiv drugih nisu. Ne žele da se nadigravaju, brane se, a u ovoj ligi je teško naći igrače koji će imati rješenje za to. Bilo kako bilo, imamo jasan problem i sada ćemo pokušati da ga riješimo u Kupu u srijedu, te u narednom kolu protiv Zvijezde", dodao je Rahimić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
A po čemu je Velež veliko ime? Po rezultatima? Koliko znam osvojili su Kup Maršala Tita i to je sve. Nisu prvi ni u Mostaru, da ne pričam dalje.
9 20
Ismet_Hadziosmanovic
Vi niste ime za slaven iz zivinica,a kamo li za nekog drugog.Sda.klub
8 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi