Behram: Bićemo rasterećeni, a Sarajevo će privući veliki broj navijača

Optimizam u Mostaru

Behram: Bićemo rasterećeni, a Sarajevo će privući veliki broj navijača

Povodom žrijeba 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine u kojem je jedan od glavnih kandidata za ulazak u PL mostarski Velež izvukao jednog od kandidata za titulu prvaka Bosne i Hercegovine FK Sarajevo, mladi veznjak Rođenih Seid Behram za SportSport.ba prokomentirao je ždrijeb i ovu utakmicu koja je sasvim sigurno najveći derbi ove faze natjecanja.

Bio je veoma optimističan, te vjeruje da Rođeni mogu do iznenađenja.

"Drago mi je da smo dobili priliku zaigrati s jednom od naših najboljih ekipa i jednim od glavnih pretendenata za naslov prvaka FK Sarajevom. Sigurno je da će to biti jako teška utakmica, ali utakmica u kojoj ćemo mi biti potpuno rasterećeni i očekujem kako ćemo pružiti svoje najbolje izdanje. Vjerujem da će Sarajevo privući i veliki broj gledatelja na naš stadion i da će sve proteći u sjajnoj atmosferi. Utakmica stiže u dobar čas za nas da vidimo gdje smo u odnosu na najbolje timove u državi, a na nama je da damo sve od sebe i pokušamo izboriti prolaz u narednu fazu natjecanja" - najavio je Seid Behram veliki derbi koji će se 19. septembra odigrati na stadionu Rođenih.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TrinTrin
Gljupljeg fudabelara od ovog u drzavi nema od Želje i Evertona do Veleža i druge lige hahaha, touch down komunjare
4 25

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi