James jasno poručio: Ili Kovač ili ja...
James je u klub stigao 2017. godine na dvogodišnju posudbu iz Reala. Otkupna klauzula iznosi 40 miliona eura, ali još uvijek nije jasno šta će se desiti na kraju sezone s njim (Foto: EPA)

Ne želi saradnju sa trenerom Bayerna

James jasno poručio: Ili Kovač ili ja...

Midhat Šljivak

Niko Kovač prolazi kroz veoma težak period na klupi minehnskog Bayerna.

Rukovodstvo kluba mu je usprkos nešto lošijim rezultatima odlučilo dati podršku, te su kao glavne krivce za lošu atmosferu u klubu označili njemačke novinare.

Međutim, čini se da ipak nezadovoljstva unutar minhenskog velikana ima, a posebno se to odnosi na Kolumbijca Jamesa Rodrigueza.

On je jučer zatražio hitan sastanak sa rukovodstvom Bayerna. Kolumbijski veznjak je izgubio strpljenje i jasno je poručio klupskim čelnicima: Ili idem ja ili trener Kovač!

Nezadovoljan je 27-godišnji fudbaler ulogom koju ima na terenu. Smatra da Kovač ne zna da iskoristi nejgov potencijal, a zbog hrvatskog stručnjaka je stopirao pregovore Bayerna i Reala o otkupu njegovog ugovora.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

James je zainteresovan za ostanak u Bayernu, ali želi veću ulogu u timu i smatra da Kovač nije pravi čovjek koji će voditi Bavarce u budućnosti.

Kolumbijac je ove sezone upisao 10 nastupa za Bayern. Postigao je tri gola i upisao je dvije asistencije, ali je na terenu proveo svega 568 minuta.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fele
Znaci James ode...
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti