U kortu su BHFanaticosi jučer krenuli svi zajedno prema stadionu, na Ernst Happelu su priredili spektkal, a onda se ponosno vratili kućama

Navijači BiH priredili spektakl

Foto priča: Dan kada je Beč bio glavni grad BiH

Edmir Škorić, foto: T. Hebib

Bh. navijači jučer su u velikom broju bodrili Zmajeve u meču 5. kola Lige nacija protiv Austrije u Beču.

Čak 20.000 Bosanaca i Hercegovaca bilo je jučer u Beču, koji je izgledao kao glavni grad naše zemlje, a ne Austrije.

Sjajni bh. navijači od ranih sati su priređivali spektakl na ulicama Beča, a vrhunac je bio osvojen bod na Ernst Happelu i plasman u A diviziju Lige nacija.

Zmajevi su hrabrom igrom nastavili da osvajaju bodove, niz bez poraza je nastavljen, a navijači pokazali da su među najboljima u Evropi, što su primijetili i Francuzi, ali i Nijemci.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Inače, u korteu je veliki broj BHFanaticosa od 17 sati krenuo ka stadionu i to je zaista bio prizor za pamćenje, a Austrijanci koji su se u tim trenucima nalazili u blizini, bili su impresionirani i začuđeni.

Top Komentari

Raikkonen
BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF BHF!!!!! VOLIMO TE BOSNOOOO I HERCEGOVINOOOO
37 2
zire10
Nije prvi put da nam je Beć glavni grad
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi