Oni su najveća razočarenja: Gdje je nestala sva magija sa terena?
Njihove igre nisu opravdale očekivanja klubova čiji dres nose. Utakmice u kojima nastupaju uglavnom donose razočaranje zbog nastupa ovih fudbalera i moraće da pokažu dosta više u nastavku sezone (Foto: EPA)

Dosta je zvijezda čije su igre veoma slabe

Oni su najveća razočarenja: Gdje je nestala sva magija sa terena?

Midhat Šljivak

Biti fudbaler znači imati i veliki pritisak na terenu. Oni koji se s time ne mogu nositi često jednostavno nestanu, ne ostvare karijere kakve su im se predviđale, a često dolazi i do zasićenja pa fudbaleri od kojih se dosta očekuju dugo se traže i tek nakon određenog perioda se vrate u život.

Početak nove sezone donio je dosta onih koji nisu opravdali očekivanja, a ovo su neki od njih koji su u dosadašnjem dijelu sezone razočarali.

1/11 Kreni

Top Komentari

Enchy
Jel ovdje neko nekog zahebaje??? Šta će ovaj Duje Ćaleta u ovom društvu??? Koji je on q?
26 3
Bayern Munchen
NEUER je i dalje broj JEDAN,nije on kriv sto Bayern ne igra sjajno.Ko je gledao utakmice zna o cmeu pricam.Protiv Ajaxa spasio je 3,4 cista gola
11 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi