Džumhur bio kratak i jasan: Đoković je vanzemaljac
Naš najbolji teniser je u duelu sa prvim reketom svijeta poražen sa 2:0 u setovima za manje od jednog sata igre

Bh. teniser bez šansi protiv Novaka

Džumhur bio kratak i jasan: Đoković je vanzemaljac

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur danas je doživio ubjedljiv poraz od Novaka Đokovića u 1. kolu ATP turnira u Dohi.

Za manje od jednog sata igre (57 minuta), Đoković je savladao Džumhura sa 2:0 u setovima (6:1, 6:2) i tako pokazao da je razlika u klasi, ipak, evidentna.

Nije Džumhur igrao toliko loše, koliko je Đoković bio sjajan a tome najbolje svjedoči objava našeg tenisera na Instagramu neposredno nakon završetka meča.

"Upravo sam igrao protiv vanzemaljca", napisao je Damir Džumhur.

Inače, bio je ovo drugi okršaj Džumhura sa Đokovićem a srbijanski teniser je za sada stopostotan. Prvi put su snage odmjerili u 1/8 finala Pariza u novembru, kada je Džumhur predao meč pri rezultatu 6:1, 2:1 za Đokovića.

Top Komentari

vanja8
Posteno Damire,trenutno je Nole zid,ali samo nastavi majstore ,malo koncentracije,smirenosti i bice to sasvim ok...
42 12
Cuj Damir nazvao Djokovica vanzemaljcem, na taj nacin je Damir sebe totalno ponizio a u isto vrijeme podigao Djokovica u nebesa, mo j ti je savjet koliko god je neko bolji od tebe, treba priznati poraz i kazati da je bolji, a ne protivnika glorifikovati i u isto vrijeme sebe totalno poniziti, eh Damire ti ne znas da razmisljas i ne kontrolises se sta pricas.
25 34

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi