U Liverpoolu mogu odahnuti: Zbog čega Manchester United prska travnjak bijelim lukom?

Stiglo objašnjenje s Old Trafforda

U Liverpoolu mogu odahnuti: Zbog čega Manchester United prska travnjak bijelim lukom?

Endin Čaušević

Manchester United sutra igra najveći engleski derbi na Old Traffordu protiv ljutog rivala Liverpoola u okviru 27. kola engleskog Premiershipa.

Jasno je da svi nestrpljivo očekuju duel starih rivala koji nam tradicionalno ponude spektakularan fudbal, ali i borbu na tribinama. Utakmice Uniteda i Liverpoola su sigurno jedan od najvećih događaja u Engleskoj i nije čudo što se danima piše samo o meču koji se sutra igra na Old Traffordu.

Jutros je glavna tema među navijačima Liverpoola bio snimak kojeg je objavio Sky Sports, a vezan je za travnjak na Old Traffordu. Oni su sigurni da je United spremio protiv njihovog tima neku zavjeru, jer su jučer po terenu prskali bijeli luk što se jasno vidi na snimku.

Međutim, odmah je stiglo objašnjenje da Manchester United ne planira ništa kako bi otežao igru Liverpoolu, te da je to sasvim normalna stvar. Bijeli luk se stavlja na travnjak kako bi se ubili paraziti, te kako bi trava bila u što boljem stanju.

Da to zaista funkcioniše najbolje dokazuje činjenica da gotovo svi engleski klubovi koriste ovu taktiku, te da daje sjajne rezultate. Kada se naredni put budete čudili kako su tereni u Engleskoj u tako dobrom stanju znajte da je tajni recept za to veoma jednostava, na to je bijeli luk.

Kvote za okršaj Uniteda i Liverpoola će vas iznenaditi

Što se tiče kladionica mnogi su iznenađeni kvotama za sutrašnji okršaj Uniteda i Liverpoola. Jasno je da se obje ekipe nalaze u sjajnim formama, ali je veliko izenenađenje što je tolika razlika među kvotama za ovaj duel.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United odavno nije bio u lošijoj situaciji na kladionicama protiv ljutog rivala iako igraju na domaćem terenu. Kvota na Liverpool je dosta manja, no ne bi bilo iznenađenje ukoliko sutra bude kec, a ovu kvotu ne smijete propustiti.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti sve kvote za sutrašnji okršaj na Old Traffordu i to na OVOM linku.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Senad1921
Sto ste ludi nema ravnog u Engleskoj Manchesteru, ne volim ih ali fakat igraju strasan fudbal sa Skjerom
1 1
HariS1110
Posipaju bijeli luk jer kad im liverpool odere guzove i pocnu plakati da kazu da placu zbog luka :).
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije