Solskjaer je sve promijenio: Znate li kada je zadnji put Pogba pravio cirkus sa svojom frizurom?

Čini se da je konačno "odrastao"

Solskjaer je sve promijenio: Znate li kada je zadnji put Pogba pravio cirkus sa svojom frizurom?

Endin Čaušević

Ole Gunnara Solskjaera sutra očekuje najveći ispit otkako je preuzeo trenersko mjesto u Manchester Unitedu.

Crveni đavoli će sutra pred svojim navijačima igrati najveći derbi u Engleskoj protiv Liverpoola i mnogi im daju dobre šanse za pobjedu. Otkako je Solskjaer stigao na klupu Uniteda ovaj tim igra kao preporođen, a glavna zvijezda u ekipi je Paul Pogba koji je u eri Josea Mourinha htio čak i da napusti klub.

Pogba je u prvom dijelu sezone većinom grijao klupu jer nije bio u dobrim odnosima s Mourinhom, te je čak priznao da je htio napustiti klub. Međutim, dolaskom Solskjaera sve se promijenilo, a Pogba je konačno počeo da pruža partije koje se od njega očekuju.

Nije tajna da je atmosfera u ekipi Uniteda na vrhunskom nivou, a mnogi i za to hvale upravo norveškog stručnjaka. Sa svakim igračem je ostvario odličan odnos, a to se posebno odnosi na Pogbu kojem je odmah dao do znanja da želi da on bude lider ovog tima.

Da je Pogba itekako ozbiljno shvatio ovu ulogu najbolje pokazuje njegova frizura. Jasno da to zvuči smiješno sada, ali poznato je da je Pogba čovjek koji je skoro svake sedmice imao neku novu frizuru s raznim bojama.

Međutim, sve to je odjednom stalo, a mnogi engleski mediji su shvatili da pogba niti jednom nije promijenio frizuru otkako je došao Solskjaer i to najbolje dokazuje koliko se uozbiljio. Više ne izvodi previše sa svojom kosom, a sada frizeru ide kao i svaki normalan čovjek samo na šišanje.

"Oduševljen sam kako se Pogba ponaša. Pa, nije mi normalno da nije izvodio neke ludorije sa svojom frizurom. Otkako je došao Solskjaer on se ponaša kao lider i na terenu, ali i van njega. Izgleda da nam je Paul konačno odrastao i nevjerovatno sam sretan zbog toga", rekao je legendarni Eric Cantona.

Kvote za okršaj Uniteda i Liverpoola će vas iznenaditi

Što se tiče kladionica mnogi su iznenađeni kvotama za sutrašnji okršaj Uniteda i Liverpoola. Jasno je da se obje ekipe nalaze u sjajnim formama, ali je veliko izenenađenje što je tolika razlika među kvotama za ovaj duel.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United odavno nije bio u lošijoj situaciji na kladionicama protiv ljutog rivala iako igraju na domaćem terenu. Kvota na Liverpool je dosta manja, no ne bi bilo iznenađenje ukoliko sutra bude kec, a ovu kvotu ne smijete propustiti.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti sve kvote za sutrašnji okršaj na Old Traffordu i to na OVOM linku.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Koliko dobijete procenat sto ih reklamirate, svaki put kladionice i kvote spominjete . sranje bas.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti