A, kako se sada osjeća Sergio Ramos?

Podcijenio je Ajax...

A, kako se sada osjeća Sergio Ramos?

Real Madrid u potpunosti djeluje nemoćno protiv Ajaxa na Santiago Bernabeu.

Iako su domaći uoči utakmice važili za favorite, na Santiago Bernabeu nakon 90 minuta igre bilo je 4:1 za Ajax koji je tako eliminisao kraljevski klub iz daljeg takmičenja u Ligi prvaka. 

Na Twitteru se u ovim trenucima sve više može vidjeti šaljivih komentara o Sergiju Ramosu. Kapiten Reala je, podsjetimo, na prvom meču protiv Ajaxa namjerno napravio žuti karton kako bi 'čist' ušao u potencijalno četvrtfinale, međutim ispostavilo se kako je podcijenio velikana iz Amsterdama.

"Da, istina je da sam to namjerno napravio s obzirom na rezultat. Ponekad je na meni da odlučim hoću li to napraviti i odlučio sam tako. Bodrit ću svoje momke s tribina", rekao je Ramos nakon prvog duela odigranog u Amsterdamu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Svejedno, i da je Real prošao Ramos bi prvu utakmicu četvrtfinala odgledao s tribina zbog suspenzije koju mu je za namjerno čišćenje kartona odredila UEFA.

Top Komentari

1921Tuzla1902
Ko govno kako drugo...
5 2
Sanska_Prangija
Mrsssss ramooo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi