Klopp: Zašto igramo u nedjelju u 13 sati? Neko bi trebao da misli i o tome

Menadžer Redsa ljut

Klopp: Zašto igramo u nedjelju u 13 sati? Neko bi trebao da misli i o tome

Edmir Škorić

Liverpool danas dočekuje Burnley i ima imperativ pobjede, a uz to je i veliki favorit.

Očekuje se da Liverpool ostvari novu pobjedu kako bi zadržao šanse da bude prvak Engleske, ali to naravno neće biti tako lako i tri boda se na terenu moraju zaraditi.

Menadžera Liverpoola Jurgena Kloppa brine jedna stvar, a to je činjenica da njegov tim praktično nema odmora i raspored mu ne ide na ruku. Danas od 13 sati Redsi igraju protiv Burnleyja, a već u srijedu protiv Bayerna revanš osmine finala Lige prvaka.

"Naravno da postoji razlika između igranja u subotu i nedjelju. Puno lakše bi bilo da imamo tri dana odmora, bili bismo već oporavljeni danas ujutro, sutra bismo imali malu sesiju, u utorak trening, srijeda utakmica", kazao je Klopp, pa je još dodao:

"Ljudi misle da tražimo izgovore, ali ne tražimo. Prihvatamo ovo, ali neko drugi bi trebao da razmišlja o tome, oni koji donose odluke. Ne znam tačno zašto igramo danas u 13 sati, a ne u subotu u 16 sati. Pitajte to BT koji prenosi utakmice".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool danas ima četiri boda manje i utakmicu manje od vodećeg Cityja, pa zaista nema pravo na kiks ako planira da bude prvak Engleske.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

budala
juve igra petkom, Ajaxu odgode ligasku tekmu da bi bili odmorni a mrtvi englezi svoje yebu uvijek
3 0
NKZ1922
Najavili meteorolozi jak vjetar u nedjelju u 13h.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi