Otvoreno brani bivšeg bh. reprezentativca: "Sa svojim tijelom ima pravo raditi šta hoće!"

Izgubio status u prvom timu Anderlechta

Otvoreno brani bivšeg bh. reprezentativca: "Sa svojim tijelom ima pravo raditi šta hoće!"

Nakon što je završio svoju epizodu u dresu Zmajeva, bivši bh. reprezentativac ne igra ni u Anderlechtu.

Očekivalo se da će defanzivac napustiti belgijski tim na zimu, međutim on je ostao da trenira sa drugim timom i tako dočeka ljetni prelazni rok.

Mnogi osuđuje brojne njegove postupke u proteklih par mjeseci, ali ipak postoje oni koji ga i brane.

Jedan od tih je njegov saigrač, francuski golman Thomas Didillon. On je u razgovoru za belgijske medije otvoreno govori na ovu temu.

"Šta je to učinio da ga smatramo glupim"?, pita se Diddilon.

"To je njegova tetovaža, a nevjerovatno da napadamo nekog ko je slobodan da radi sa svojim tijelom šta hoće. On nije loš dečko", jasan je bio Francuz.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Banjalučanin je naslovnice regionalnih medija posljednjih sedmica punio ponajviše zbog afere sa pjevačicom Jelenom Karleušom, a izazvao je kontroverzu i tetovažom četničkog vojvode Momčila Đujića, kao svađama sa saigračima, pa i navijačima reprezentacije BiH koje je jednom prilikom nazvao 'bauštelcima'.

Podsjetimo, prije nego što je došao u Anderlecht igrao je za AEK, Tom Tomsk, Sporting, Gaziantepspor, Elazigspor, Krasnodar, Spartak Vladikavkaz, Sheriff, Crvenu zvezdu, Napredak, Borac.

Top Komentari

larokblum
Fakat ZANIMLJIVA POJAVA sta koga kurac boli jel osuneceb ili nije jel ima istetoviranog Boga ili Alaha ako vec se trudi i daje sve od sebe za BiH
0 4
zvjezdan10
jeste li vi novinari glupani neki ili šta ? šta vam nije jasno u tome kad 95% čitaoca portala napiše da nas ne zanima taj lik i da ne pišete više o njemu,eto otvorio sam vam članak ako vam je toliko stalo do klika al ga sigurno nisam pročitao nego samo da vam napišem koliki ste degenerici
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi