Messi odbio pružiti ruku Milneru koji ga je namjerno udario

Sudija to nije vidio

Messi odbio pružiti ruku Milneru koji ga je namjerno udario

Endin Čaušević

Barcelona je večeras s 3:0 pobijedila Liverpool, a igrač utakmice još jednom bio je nevjerovatni Lionel Messi.

Katalonski klub je u prvom meču polufinala došao do ubjedljivije pobjede nego što je to iko očekivao, a pogotovo jer je Liverpool večeras odigrao veoma dobar meč.

Ipak, gosti nisu koristili svoje šanse dok je to Barcelona žestoko naplatila. Prvi gol dao je Luis Suarez, dok je Liverpool dotukao Messi sa sva gola u finišu meča.

Pred kraj prvog dijela Messi je bio u centru pažnje nakon duela sa Jamesom Milnerom. Igrač Liverpoola je namjerno udario Messija, ali to sudija nije vidio.

Milner je uvjeravao da nije imao namjeru, ali se na usporenom snimku pokazalo suprotno. Čak je pružio ruku Messiju, no Argentinac je odbio da mu uzvrati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na nesreću Redsa uzvratio je na najgori mogući način i to sa dva gola u finišu utakmice.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babo
Madridski SMRADOVI na aparatima
9 2
Dino_2000
Govno.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije