Navijači Manchester Uniteda znaju kada će Solskajer dobiti otkaz

Vjeruju da će to biti u decembru

Navijači Manchester Uniteda znaju kada će Solskajer dobiti otkaz

Edmir Škorić

Navijači Manchester Uniteda smatraju da će Ole Gunnar Solskjaer u decembru dobiti otkaz.

Solskjaer je u decembru, krajem 2018. godine, naslijedio Josea Mourinha nakon što je Portugalac imao užasnu sezonu. Norvežanin je sjajno krenuo na klupi Uniteda ali je kraj bio užasan. Klub je ostao bez plasmana u Ligu prvaka i bez ijednog trofeja.

Decembar bi opet mogao da bude koban za menadžere Uniteda. Ako se pogleda raspored, onda bi to stvarno mogao da bude "krvavi mjesec".

Crveni vragovi će u decembru prvo igrati protiv Tottenhama, zatim protiv Manchester Cityja, a nakon pauze slijede utakmice sa Evertonom, Watfordom, Newcastleom i Arsenalom.

Mourinh je smijenjen 19. decembra nakon što je United pao na šesto mjesto i poslije 3:1 poraza od Liverpoola na Anfieldu.

Navijači Uniteda smatraju da će sličnu sudbinu ove godine imati norveški stručnjak, koji je dobio stalni posao na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pogledavši raspored utakmica, onda jasno znamo kada će Solskjaer dobiti otkaz", kazao je jedan od navijača.

Neki od navijača vjeruju da bi to moglo da bude i ranije, ali većina je uvjerena da je decembar Solskjaerov mjesec istine.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Glupost ziva
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi