Prosinečki: Pričat ćemo kada dođem u Sarajevo...

Zmajevi se vraćaju u našu zemlju, da li je Robi promijenio odluku?

Prosinečki: Pričat ćemo kada dođem u Sarajevo...

S. Mlaćo

Zmajevi su jučer poraženi u Armeniji i sada imamo mnogo težu situaciju kada je u pitanju odlazak na Evropsko prvenstvo.

Armenci su nam očitali lekciju, a poslije meča Robert Prosinečki je odlučio da podnese ostavku.

"Razgovarao sam sa svima i da ne duljim više. Ja kad sam dolazio, mislio sam da ćemo otići na EP. Nismo uspjeli o tome, tako da dajem ostavku i dajem priliku nekom drugom. Nasljednik će imati dosta vremena da pripremi ekipu za Ligu nacija, ja nisam uspio da plasiram ekipu na Euro i ja više nisam selektor", rekao je Prosinečki nakon meča.

Nije poznata da li je odluka Prosinečkog konačna ili će čelnici našeg Saveza uspjeti da promijene njegovo mišljenje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Prosinečkog smo upravo kontakirali, s ciljem da dobijemo više informacija, a on je bio sasvim kratak, ali i ljubazan.

"Upravo idem u avion. Za 2-3 sata ćemo biti u Sarajevu, pa ćemo pričati. Ne bih sada ništa govorio", kazao je Prosinečki za SportSport.ba.

Promo

Top Komentari

bk123
Da Dzeko zabi u drugoj min ode utakmica u drugom smjeru i Prosinečki bi opet bio na konju..al nije zabio i Prosinečki nije na konju ..tako je to u životu..
23 4
Samoiskreno
ODSTAVITE COVJEKA NEKA ZAVRSI KVALIFIKACIJE! HAJROVICA I BEGOVICA MORA ZVATI I IZVINITI SE I TO MU POSTAVITI KAO USLOV! NEMA VISE MANADZERSKIH IGRACA LONCARA I SARICA I SLICNIH. IMAMO SANSE !
12 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi