Opasna provokacija: Željo u čast pobjede nad Sarajevom napravio posebne dresove

Limitirana serija

Opasna provokacija: Željo u čast pobjede nad Sarajevom napravio posebne dresove

E. Škorić

FK Željezničar je objavio posebne dresove.

Navijači su s nestrpljenjem čekali odbrojavanje na zvaničnoj Facebook stranici FK Željezničar, misleći da se radi o novom igraču, a na kraju - dresovi.

I to ne bilo kakavi, pošto je Željezničar objavio limitiranu seriju "5".

"Povodom pobjede nad gradskim rivalom, Fan Shop će u četvrtak od 12:00 sati pustiti u prodaju posebnu ediciju dresova. Količina je ogranicena na 100 komada, a cijena 40 KM sa PDV-om", objavio je Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:



Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Icardi
Trebali su 3 ( tri) prsta stavit, jer to je od vajkada srbski klub
53 11
bistrik87
slave ko titulu al eto, dobili su posteno, al opet pretjeruju, mi posebne dresove nismo za duplu krunu pravili, oni je prave za pobjedu jednu, a ima jos derbija, ima kad bude sarajevo odmorno i u punom sastavu
33 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti