Svlačionica Vrbanjuše je bolja nego Veliki brat: 'Igrat ćeš samo ako si se prestao drogirati'

Braco tjerao igrača da radi sklekove

Svlačionica Vrbanjuše je bolja nego Veliki brat: 'Igrat ćeš samo ako si se prestao drogirati'

Alija Braco Hadžiosmanović je jedan od najzanimljivijih likova u bh. fudbalu, a svlačionica njegove Vrbanjuše sve više liči na Velikog brata. 

Tako je Braco nakon današnjeg meča protiv Vratnika koji je završen 0:0 objavio nekoliko video klipova iz svlačionice prije utakmice, a isti su privukli veliku pažnju.

U prvom videu je određivao formaciju svojih igrača samo nekoliko minuta prije utakmice, a u drugom je savjetovao svog igrača da se prestane drogirati.

Alija je zaprijetio jednom od igrača da se mora prestati drogirati, a kako bi ga provjerio je li to uradio, natjerao ga je da odradi nekoliko sklekova.

Kasnije je fudbaler morao ponaljati za Alijom riječi poput: 'Zakljinjem se da se više neću drogirati i da ću biti čestit igrač i čovjek...'

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga KS - Grupa B:

Pogledajte kako je to izgledalo:

Top Komentari

Fce
Ovo je izivljavanje nad igracem ovaj tz trener treba dati na sud obicma seljacina i glupak
3 9
TTV.KenyTB
e sta radi ljudima a ovaj kreten ponavlja za njim,seljacine i jedan i drugi
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi