Šta je Ronaldo radio dok je Messi osvajao nagradu?

FIFA The Best

Šta je Ronaldo radio dok je Messi osvajao nagradu?

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo nije boravio večeras u Milanu gdje je održana ceremonija dodjele nagrade za najboljeg nogometaša svijeta.

Ronaldo je ostao bez nagrade FIFA The Best, budući da je ona pripala Lionelu Messiju.

Portugalac je u to vrijeme odmarao u svom domu u Torinu čitavši knjigu, a na Instargramu je ostavio i jedan kraći tekst.

"Strpljenje i upornost dvije su karakteristike koje razlikuju profesionalnog od amaterskog. Sve što je danas veliko počelo je od malog. Ne možete sve, ali napravite sve što možete kako biste ostvarili svoje snove. I imajte na umu da nakon noći uvijek dođe zora", napisao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

MirzaBarucic
Ovim je pokazao koliki je kompleksaš. Grande LEO, G.O.A.T!
4 7
VelaHavle
Penaldo je jedan obicni mali kompleksas... vjecito u sjeni LEA MESSIJA... Moze milion trofeja vise osvojiti, ziv covjek vidi ocima da je LEO MESSI bolji igrac, da zna lopte vise od penalda koja je jedna masina obicna
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti