Bošnjaković: Znali smo da nas čeka najteža utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva

Tuzla City poražen u Mostaru

Bošnjaković: Znali smo da nas čeka najteža utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva

Endin Čaušević

Tuzla City danas je poražen u gostima protiv Veleža (2:1) u utakmici 10. kola Premijer lige BiH.

Gosti su vodili sa 1:0 nakon prvog poluvremena golom Ubiparipa, ali Velež je u nastavku došao do velikog preokreta i pobjede.

Trener Tuzla Cityja, Milenko Bošnjaković, izjavio je da je znao da njegov tim čeka težak meč i da je Velež na kraju zasluženo pobijedio.

"Mi smo znali da nas čeka najteža utakmica dosadašnjeg dijela prvenstva. Znali smo da Velež kući dobro igra i da imaju energiju i podršku navijača. Znali smo da im je ovaj meč itekako važan. Mi nismo ušli olako u ovaj meč niti smo ih podcijenili, naprotiv, ušli smo dosta repekta. Velež je odlično odigrao danas i čestitam im na tome. Drago mi je što sam zatekao Velež u ovakvom stanju, ovakvim terenom, publikom i infrastrukturom. Velež zalužuje da bude tu gdje jest i hvala mostarskoj publici što su bili jako korektni. Svakoj seriji dođe kraj, pa tako i našoj i mi smo veoma zadovoljni onim što smo ostvarili", rekao je Bošnjaković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
BOSNJAKOVICU,SVAKA CAST NA TVOM KOMENTARU,SVE NAJBOLJE
10 0
Izet
zelim vam vise uspjeha u nastavku prvenstva bolje je posteno izgubiti nego da se prodaju utakmice,molim vas nemojte biti kao Sloboda prije nakupe bodova na pocetku sezone pa kasnije prodaje bodove da bi uprava kluba imala sta trositi
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi