Treće poluvrijeme na Tušnju: Grbić prijavio Husića, prvi čovjek Tuzla Cityja demantuje

Derbi završen remijem

Treće poluvrijeme na Tušnju: Grbić prijavio Husića, prvi čovjek Tuzla Cityja demantuje

Admin Čaušević

Derbi prve trećine bh. prvenstva okončan je neriješenim rezultatom. U 11. kolu Premijer lige Tuzla City i Željezničar su odigrali 2:2. 

Tuzlanski premijerligaš je dva puta imao prednost, a gosti iz Sarajeva su na kraju uspjeli osvojiti bod i dalje ostati jedina neporažena ekipa.

Željezničar je do drugog gola stigao iz penala kojeg je u finišu utakmice dosudio Zoran Grbić. Tom odlukom su bili posebno nezadovoljni domaći navijači.

Susret na Tušnju je imao i svoje treće poluvrijeme, barem je tako u izvještaju naveo delegat utakmice Ramiz Omanović.

"Na terenu za igru nije bilo incidenata. Po završetku utakmice u svlačionici za sudije desio se incident od strane predsjednika domaćina gospodina Husić Azmira, koji je verbalno vrijeđao sudije", između ostalog se navodi u Omanovićevom izvještaju.

Tim povodom SportSport.ba kontaktirao je i Azmira Husića koji je kazao i svoju verziju događaja rekavši kako nije vrijeđao sudije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nisam ih vrijeđao, nisam im bilo šta opsovao, samo sam im rekao da nije bio penal i da su donijeli pogrešnu odluku, to ne smatram verbalnim vrijeđanjem", kratko nam je kazao prvi čovjek Tuzla Cityja.

Nakon ove podjele bodova Željezničar je ostao lider na tabeli, dok je Tuzla City trenutno drugi uz mogući pad na tabeli ako danas pobjede upišu Sarajevo i Zrinjski.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Taceoni
Željina posla šta reci ništa novo
13 12
VelaHavle
Ocajni ljudi postaju... napotno se trenira, ulazu se enormne pare... i onda dodje ein presudjenog stimatelja utakmica iz Jugoslavije i rjesava utakmicu sa sudijama... stravicno.... svima je vise prekipjelo
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi