Jović pao na Ljajićevu bivšu: Lov manekenke je trajao mjesecima

Danas kada je u Realu mnoge ga žele

Jović pao na Ljajićevu bivšu: Lov manekenke je trajao mjesecima

Srbijanski tabloidi od jutros puni su napisa o Realovom napadaču Luki Joviću i njegovoj ljubavnoj aferi.

Početkom godine Jović je dobio sina sa prelijepom Anđelom Manitašević, ali njihovoj ljubavnoj romansi je, čini se, došao kraj s obzirom da fudbaler navodno ima - novu djevojku.

Telegraf piše kako je Jović već dva mjeseca u ljubavnoj vezi sa tamošnjom manekenkom Sofijom Milošević, a navodno su i viđani zajedno kako u nekoliko navrata obilaze beogradske klubove, što je bilo dovoljno da nastane skandal na 'show-biz' sceni u susjedstvu.

Na Sofijin izgled u prošlosti je padalo još nekoliko fudbalera, među kojima je i Adem Ljajić s kojim se godinama zabavljala, a njezin lov na Jovića nije bilo nimalo lagan.

"Sofija je bacila oko na Luku čim je potpisao ugovor za Real. Prvo je izlazila na mjesta na kojima se on kreće, ali kako nije obraćao pažnju na nju, zamolila je zajedničke prijatelje da ih upoznaju. Luka ni tada nije pokazivao zainteresovanost, ali Sofija nije odustajala. Nakon što je saznala da je otputovao u Crnu Goru na odmor, spakovala je kofere i zaputila se tamo. Išla je toliko daleko da je čak uzela isti hotel u kojem je odsjeo on", govori dobro obaviješten izvor, prenose mediji iz Srbije.

Luka je navodno zbog Sofije u Beogradu iznajmljivao stan kako bi se tajno viđali, a zajedno su privatnim avionom putovali i u Madrid.

Jedno vrijeme, podsjetimo, mediji su špekulisali i kako je Sofija u vezi sa našim teniserom Damirom Džumhurom.

Top Komentari

dinas
kad je potpisao za Real probudio njeno interesovanje!!!Hehehe
4 0
niko nikovic
Toliko ju je zaludio obrazovanjem i smislom za humor, da ga je jurila mjesecima
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi