Baljić: Jednostavno, moramo pobjediti!
Fudbaleri Tuzla Cityja nemaju puno izbora pred sutrašnju utakmicu

Pred sutrašnji duel na Tušnju

Baljić: Jednostavno, moramo pobjediti!

Emir Dindić

Fudbalere Tuzla Cityja očekuje važan susretu sutra na Tušnju protiv ekipe Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Izabranici Elvira Baljića nakon dva vezana poraza žele da se vrate na pobjednički kolosijek. 

Tim povodom u prostorijama kluba iz Simin Hana organizovana je press-konferencija a prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba Elvir Baljić, te fudbaler Nermin Crnkić.

"Protekle dvije utakmice smo poraženi, nismo osvojili niti jedan bod i meč protiv Mladosti nam je onaj u kome moramo ostvariti pobjedu. Ne samo zbog bodova i rezultata, nego i zbog dizanja samopouzdanja u ekipi. Mladost također traži bodove u nezavidnoj su poziciji i sigurno nas zbog toga očekuje težak meč. Takve utakmice su uvijek teške. Nadam se da ćemo odigrati najbolje što znamo i slaviti pobjedu. Jednostavno, moramo pobijediti!", završio je Baljić.

Sličnog mišljenja je i jedan od najboljih fudbalera Tuzla Cityja Nermin Crnkić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svima je jasno šta nam ova utakmica znači. Samo razmišljamo o pobjedi koja nam je prijeko potrebna!", kratak je bio Crnkić.

Podsjetimo, utakmica između Tuzla Cityja i Mladosti je na rasporedu sutra na stadionu Tušanj sa početkom u 13:30 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ja ti kazem Baljicu ti si *****a od trenera i garantujem ti 100% necete pobijediti, Mladost ce vam uzeti najmanje jedan bod a mozda i sva 3 boda, zapamtite dobro ovaj komentar, pa se nadam opet cemo se vidjeti sa komentarom ponovo poslije utakmice, moj ce odgovor biti, pa sta rekoh ja, zar nisam bio u pravu da je Baljic *****a od trenera, odmah ce poslije toga Husic razmisljati da dovede drugog trenera umjesto Baljica, pa mislim mozda bi Husic trebao angazovati i Safeta Susica, jer tandem Safet Susic i Baljic uglavnom daju loše rezultate.
2 3
BosnianKing2
Hajd strucnjak reci kako igra mladost, koju formaciju, kako napadaju, kako se brane. Veze ti nemas o ovoj ligi, niti se interesujes. Tri utakmice saljes istu ekipu, istu formaciju. Isto trce, sve isto. Daj boze na misice da uzmemo bodove, ali ce ekipa biti ista kao prve dvije utakmice. Isto ce se kretat sve do jednog.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije