Bošnjaković: Borac je zasluženo slavio

Novi poraz Slobode

Bošnjaković: Borac je zasluženo slavio

Sloboda je upisala novi poraz.

Tuzlaci su poraženi od Borca 2:1 i na pauzu će sa devetog mjesta Premijer lige.

Svoje viđenje nakon meča u Banjaluci dao je trener Slobode Milenko Bošnjaković.

"Ja i Branislav se poznajemo dugi niz godina, znam o kakvom se kvalitetnom treneru radi i znam da nas je dobro skautirao. Pokušali smo da iznenadimo Borac formacijom 3-5-2, ali primili smo rani pogodak iz prekida i nismo se dobro snašli na početku utakmice. Ta ideja o visoko podignutim krilima nije uspjela. Na poluvremenu smo se posložili, a Borac je pomislio da je gotovo. Borac je zasluženo slavio, te im želim da ostvare svoje planove", kazao je Bošnjaković.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Bošnjakoviću, Borac ima trenera a ne levata kao Sloboda! Napolje nesposbnjakoviću i ti i "fudbaleri" saboteri tipa Mujagića i đuturumi tipa Bekrića! Sa vama mi ispadamo u drugu ligu sledeće godine !
5 1
mirza24
Gdje ovaj Milenko kupi diplome trenerske na kojoj pijaci 10 utakmica 0 POBJEDA pa svaki normalan trener uzima sam OTKAZZZZZZZZZZZZ
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi