Čelnici Zaragoze šokirali navijače pred okršaj protiv Real Madrida

Znatno povećali cijene ulaznica

Čelnici Zaragoze šokirali navijače pred okršaj protiv Real Madrida

Endin Čaušević

Jučer je održan žrijeb parova osmine finala Kupa Kralja, a u centru pažnje našao se susret Zaragoze i Real Madrida.

Zaragoza će na svom terenu ugostiti ekipu Real Madrida naredne sedmice u meču osmine finala. Utakmica na La Romaredi igra se u srijedu od 21 sat, a ovaj okršaj već se našao u centru pažnje španske javnosti.

Naime, čelnici Zaragoze su šokirali svoje navijače kada su jutros objavili da su karte već puštene u prodaju. No, navijači ovog tima nisu mogli vjerovati kada su vidjeli cijene ulaznica.

Čelnici Zaragoze su itekako digli cijene ulaznica za meč protiv Real Madrida što je naišlo na velike kritike. U Segundi su ulaznice između 15 i 20 eura, dok će za susret protiv Reala najeftinija ulaznica biti 60 eura, a najskuplja 95 eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijači Zaragoze su žestoko kritikovali ovakav potez čelnika kluba, ali i pored toga se očekuje da će La Romareda biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

anes3000
Lagano pola plate naše ode na jednu utakmicu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi