Kraj: FK Sarajevo - FK Tobol 0:0

Prijateljski meč u Antaliji

Kraj: FK Sarajevo - FK Tobol 0:0

Admin Čaušević

Sarajevo nastavlja s igranjem pripremnih mečeva u Antaliji.  

Današnji protivnik aktuelnog prvaka BiH je ekipa FK Tobol, drugoplasirana ekipa kazahstanskog prvenstva iz prošle sezone.

FK Sarajevo: Kovačević, Šerbečić, Dupovac, Hodžić, Salčin, Oremuš, Miličević, Rahmanović, Tatar, Velkoski i Ahmetović.

FK Tobol: Shatskiy, Miroshnichenko, Erlanov, Marochkin, Asrankulov, Muzhikov, Kankava, Valiullin, Fedin, Nurgaliev, Sebai. 

Prijenos utakmice možete gledati u video prilogu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SrcuDragaBojaPlava
Joj prevare zvana TINO hahahah
2 5
Seher Rajvosa
Forsira Salčina malog na beka a pozicija mu je centralni i ofanzivni vezni. Dovedite vise tog beka ili pidru stavi mali salcin nije za te pozicije
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi