Šolbić: Mislim da ćemo pobijediti i Čelik, a i Slobodu...

Trener Mladosti

Šolbić: Mislim da ćemo pobijediti i Čelik, a i Slobodu...

Midhat Šljivak

Mladost je dobro namučila Sarajevo na Koševu.

Tim Fahrudina Šolbića na kraju je ipak poražen s 2:1, ali trener gostiju je zadovoljan:

"Zadovoljan sam. Ovo je jedna u nizu utakmica koju smo odigrali, ali nismo imali dovoljno sreće. Moji igrači su nagrađeni aplauzima nakon utakmice", rekao je Šolbić za Moja TV i dodao je:

"Mislim da ćemo pobijediti i Čelik i Slobodu. Mislim da možemo mnoge pobijediti, ako sve bude regularno", istakao je trener Mladosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vinko Marinović je s druge strane rekao:

"Utakmica je bila teška i očekivao sam takav meč. Mladost je odigrala dosta dobro, ali čestitam svojim igračima koji su vjerovali do posljednjeg trenutka. Nema lakih rivala. Premijer liga je dobra, morate se u svakom meču dobro namučiti. Upornost je na kraju nagrađena", istakao je Marinović

Top Komentari

MLADOST
Nego šta već pobijediti.
1 0
Bajzlaja
Druga liga sto i zasluzujete
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi