Ko kaže da nemamo za koga navijati ovih dana? Svi ćemo od 19.00 sati podržavati Amera Gojaka!

Igra vrlo zanimljiv susret protiv Hernandeza

Ko kaže da nemamo za koga navijati ovih dana? Svi ćemo od 19.00 sati podržavati Amera Gojaka!

Bh. reprezentativac i član Dinamo Zagreba Amer Gojak danas će od 19.00 sati imati vrlo zanimljivu utakmicu.

Kao što je većini poznato, Gojak je prihvatio poziv jedne od najvećih agencija za komunikacije, ditigtalne medije i društvene mreže, holandskog  "433", koji je odlučio organizovati zanimljiv turnir.

433 je na svom Instagramu najavio turnir 'Plan B' u FIFA 20 na kojem učestvuju 32 fudbalska reprezentativca i tako predstavljaju svoje države.

Isti je počeo prije tri dana utakmicama šesnaestine finala, a BiH predstavlja Gojak. On će od 19.00 sati odigrati prvi susret, a rival mu je Lucas Hernandez, član Bayerna koji će u turniru u FIFA 20 predstavljati svoju Francusku.

Inače, na turniru učestvuje još mnogo poznatih fudbalera širom Evrope. Belgiju predstavlja Romelu Lukaku, Hrvatsku Dejan Lovren, Ukrajinu Zinchenko, Poljsku Piatek, Češku Schick itd.

Do sada je već odigrano nekoliko susreta, a u osminu finala plasirali su se Bernd Leno (Njemačka), Lukaku (Belgija), Milenković (Srbija), Zinchenko (Ukrajina)...

Sve susrete možete pratiti live preko Youtube streama.

Top Komentari

user1585498038
Sto je Salah u dresu Bosne ?
1 0
Premier
Naprijed Gojak ole ole ole
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi